MONSTRUMI! UBIJALI SMO U DONJEM VEŠU TOKOM LETA: Nastavlja se Lalićevo svedočenje o zlodelima Belivukovog klana

Autor:

Hronika

01.12.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Svedočenje bi trebalo da nastavi svedok saradnik Srđan Lalić.

MONSTRUMI! UBIJALI SMO U DONJEM VEŠU TOKOM LETA: Nastavlja se Lalićevo svedočenje o zlodelima Belivukovog klana

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Marko Miljković, Srđan Lalić, Veljko Belivuk

Suđenje klanu Veljka Belivuka nastavljeno je danas sa početkom u 9.30 sati, a nakon što su prozvani okrivljeni i njihovi branioci, sudija je pozvala svedoka okrivljenog Srđana Lalića da nastavi njegovo ispitivanje

Za ubistvo Zdravka Radojevića rekli ste da niste bili tu...pojasnite - navela je sudija.

Lalić je počeo svoju "krvavu" priču.

- Ostali su tragovi na mašini, u kontekstu da je sator od najlona kasnije postavljen.

Detaljno opišite čišćenje skrivene prostorije, zamolila je sudija. 

-Draganić je bio zadužen za mašinu, a ja sam ispomagao što se tiče ispiranja i kod rasklapanja dodajući neku veću. Draganić radi sonom kiselinom ili varikinom, kupovalo se i jedno i drugo od zavisnosti sta se nadje na rafu u radnji. U toj prostoriji se stvara izmaglica, zakašlje se čovek par puta, ali to ne traje dugo. Prvo se sve ispira vodom, pa se sona kiselina u kadici pomeša sa vodom - naveo je svedok-saradnik u Belivukovom predmetu.

Kako Lalić dalje navodi, radno odelo su nosili prilikom ubistva Gligorijevića, dok su kod Ljepoje kombinezoni ato-limarski beli i naočare za varenje.

- Tokom leta smo bili samo u donjem vešu koji se bacao posle ubistva. Nikom nikada nije pozlilo kad smo ubijali, čak i da je nekom stvarno bilo muka mislim da ne bi smeo da pokaže. Nosili smo čizme koje su se bacale posle ubistava, ali posle Mitića je nakako ostalo nekoliko pari. Mašina je mogla i kosti da melje, promer izlazne cevi je 15-20 cm, kao i ulaz - naveo je Lalić.

Kako dalje priča svedok-saradnik, sa skalperom ili mesarskim nožem uklanjala se koža.

- Alate smo dva puta kupili dva puta u Rakovici u tržnom centru, a  druga dva puta na Novom Beogradu - rekao je Lalić i dodao:

- Hrvatin je rekao drugačije za lokacije vezano za ubistvo Mitića, ali ja tvrdim da sam bio sa Borisom Vojinovićem na lokacija blagajna - on je bio vozač, što će potvrditi skaj.
noževi, traku, vezice...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading