SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U VLADIČINOM HANU! Trećak gađao profesora i pretio mu, jer mu nije pomogao na testu!

Autor:

Hronika

25.11.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan slučaj bahatog ophođenja učenika prema profesorima.

SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U VLADIČINOM HANU! Trećak gađao profesora i pretio mu, jer mu nije pomogao na testu!

Foto: pixabay.com

U Tehničko– saobraćajnoj školi u Vladičinom Hanu dogodio se incident u četvrtak 24. novembra u toku polaganja testa za vozače B kategorije.

Kako je "Novostima" potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu posle isteka predviđenog vremena za polaganje, učenik trećeg razreda, rođen 2005. godine, pošto nije dobio pomoć od profesora u vezi popunjavanja testa zgužvao test i bacio u lice profesora uputivši mu pretnje.

Po nalogu tužioca obavljen je razgovor sa svim članovima ispitne komisije, da se pribave izveštaji od direktora i pedagoga škole, da se izuzmu video zapisi sa sigurnosnih kamera, da se u prisustvu roditelja sasluša učenik, kao i da se o događaju obavesti Centru za socijalni rad u Vladičinom Hanu.

Podsetimo, sličan incident dogodio se u Tehničkoj školi u Trsteniku, kada su tri učenika trećeg razreda maltretirala profesorku tako što su joj izmakla stolicu, smejala se njenom padu, snimila i delila snimak celog događaja putem mreža. Da su se đaci smejali čuje se i na snimku koji je u medijima objavljen u sredu. 

N. Ž. (17) je izmakao stolicu profesorki, koja je potom pala na pod. M. M. (18) i I. K. (17) su događaj snimali mobilnim telefonima, odnosno incident je uživo prenošen na Instagram storiju u jednom, a viber porukama deljen u drugom slučaju. 

Dva vinovnika ovog događaja izbačena su iz školče, dok je treći sam podneo zahtev i ispisao se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading