UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! AUTOMOBIL POKOSIO ŽENU: Prelazila ulicu na pešačkom kada je na nju naletelo vozilo u bacilo je pod točkove (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.11.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena prelazila na propisanom mestu kada je na nju naleteo automobil koji ju je pokosio.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! AUTOMOBIL POKOSIO ŽENU: Prelazila ulicu na pešačkom kada je na nju naletelo vozilo u bacilo je pod točkove (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen

Automobil pokosio ženu u Kruševcu

Kiša, klizav kolovoz i neprilagođena brzina neretko se završe fatalnim posledicama. Na Instagram stranici 192_rs se pojavio uznemirujući snimak iz Kruševca, gde je na ženu naleteo automobil koji ju je pokosio.

Mrak i kiša uticali su možda da se vozač i pešak ne vide, ali ono što je zanimljivo, jeste da je žena prelazila na propisanom mestu, tačnije na pešačkom prelazu kada je na nju naleteo automobil koji ju je pokosio i oborio.

Vozač je istog trenutka  stao i izašao iz vozila, kako bi nesrećnoj ženi pružio pomoć.

U samo nekoliko sekundi stvorila se gužva, jer su građani želeli da pomognu ženi koja je ležala na mokrom kolovozu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Apelujemo na vozače i pešake da obrate pažnju kada prelaze ulicu, a posebno kada pada kiša i kada je vidljivost smanjena.

- Danas oblačno mestimično sa kišom, dok se više padavina očekuje u centralnim, južnim i istočnim krajevima naše zemlјe gde se lokalno očekuje i više od 30 mm za 12h - stoji u novom upozorenju RHMZ.

Obilne količine padavina se očekuju i narednih dana u svim predelima Srbije, pa nadležni pozivaju na oprez za volanom.

U noći između nedelje i ponedeljka se očekuje sneg, a službe javnih preduzeća su u pripravnosti. Ipak, na kolovozima u višim područjima naše zemlje može doći do zadržavanja snega na kolovozima.

- U noći između nedelje i ponedeljka kiša će preći u sneg u brdsko-planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije uz lokalno stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 cm na većim visinama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading