TRAGIČAN KRAJ POTRAGE KOD PODGORICE: Automobil sleteo s mosta u reku, ronioci izvukli još dva tela!

Autor:

Svet

20.11.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je pronađeno telo žene, ali je potraga nastavljena jer se pretpostavljalo da se u automobilu nalazilo više osoba.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE KOD PODGORICE: Automobil sleteo s mosta u reku, ronioci izvukli još dva tela!

Foto: SVS

Automobil sleteo u reku

Tela tri osobe izvučena su iz reke u mestu podgoričkom naselju Rogami, nakon što se jutros oko sedam sati dogodila teška saobraćajna nesreća kada je automobil "golf 3" prelazio preko mosta, i zbog bujice sleteo s mosta i završio u reci.

Prvo je pronađeno telo žene, ali je potraga nastavljena jer se pretpostavljalo da se u automobilu nalazilo više osoba, piše RTCG.

- Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mesta u mesto Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koji su nakon saobraćajne nesreće automobilom sleteli u reku. Nakon kraće potrage, na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva tela. Tela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje - rekao je Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi taj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj reke veliki.

Crna Gora i region se još uvek nisu oporavili od stravične saobraćajne nesreće u kanjonu Tare, a već se dogodila nova.

Da podsetimo, u saobraćajnoj nesreći na delu puta između Splavišta i Premćanskog mosta, 7. oktobra nastradala je Jelena Vuković (27) koja je upravljala automobilom. Ona se, sa troje dece, automobilom survala u provaliju duboku dvadesetak metara, u korito Tare.

Odmah nakon nesreće, spasioci su izvukli živo maloletno dete.

A za dvoje dece je počela potraga.

Telo devojčice koja je stradala u nesreći pronađeno je nakon dva dana, a telo njenog brata nakon osam dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading