DIDI J OBJAVILA VRUĆU FOTKU U TANGAMA IZ KREVETA: Pevačica pomutila um muškarcima, u ovakvom izdanju je niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković objavila je provokativnu fotografiju iz kreveta!

DIDI J OBJAVILA VRUĆU FOTKU U TANGAMA IZ KREVETA: Pevačica pomutila um muškarcima, u ovakvom izdanju je niste videli! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Dijana Rokvić Janković, poznatija kao Didi J svakim novim potezom intrigira javnost, a sada je objavila fotografije u nikad izazovnijem izdanju i to ni manje, ni više nego iz kreveta. 

Naime, ova ekstravagantna pevačica inače voli da se igra sa modom i među pevačicima važi za jednu od bolje obučenih dama. Međutim, izgleda da i Dijani dosade krpice, haljine, pa je odlučila da ih se reši.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Didi J slike

 

Didi je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz kreveta, a na sebi je imala izazovni korset i tanga gaćice, koje su izazvale veliku pažnju njenih milionskih sledbenika na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

- "Vrela kao pakao", "Koliko je zgodna, toliko da boli", "Goriš devojko, a majka si, svaka čast, za primer svim ženama" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije koju je objavila Didi na Instagramu. 

Podsetimo, tokom leta došlo je do velikog pomirenja voditeljek Jovane Jeremić i Didi, budući da nisu bile u dobrim odnosima u prethodnom periodu. Naime, kako je došlo do nesporazuma, Jovana je odlučila da da drugu šansu Jankovićki, što je i uradila, pa su provele divno vreme na pevačicinoj jahti u Crnoj Gori. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading