LEPA LUKIĆ KUKA NA SAV GLAS! Kraljica narodne muzike se SLOMILA na pomenu Merimi Njegomir, ne može da se se pomiri sa GUBITKOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.11.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić skrhana bolom.

Pevačici narodne muzike Merimi Njegomir danas je održan jednogodišnji pomen. Porodica i prijatelji su se okupili na Novom groblju, a tugu niko nije mogao da sakrije.

Lepa Lukić se slomila nad grobom prijateljice, te je počela nekontrolisano da plače i grli Meriminu ćerku Ljubicu od koje nije mogla da se odvoji.

Dok je Merima bila živa Lepa je svakodnevno zvala da pita za njeno zdravlje, brinula se za nju i iskreno verovala da će se oporaviti i pobediti opaku bolest. Nažalost, to se nije dogodilo, a kraljica narodne muzike se nikada nije pomirila sa gubitkom dugogodišnje koleginice i prijateljice.

- Ne mogu da verujem da je otišla tako brzo. Ta bolest je izgleda bila galopirajuća. Skoro sam bila na odmoru u njenoj kuci. Duša me boli. Ne mogu da verujem. Moram da popijem lek za smirenje - kroz suze je rekla Lepa za medije pre godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading