BRUTALNA ISPOVEST DR IGIJA! Legenda DEVEDESETIH žario i palio, BAHATIO se pa nestao: Trošio sam SUMANUTO, tutnjao sam za tri života!

Autor:

Zabava

20.11.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Igi priznao da je uživao devedesetih.

BRUTALNA ISPOVEST DR IGIJA! Legenda DEVEDESETIH žario i palio, BAHATIO se pa nestao: Trošio sam SUMANUTO, tutnjao sam za tri života!

Foto: youtube.com/printscreen

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi žario je i palio devedesetih godina muzičkom scenom. Njegove pesme su bile jedne od najslušaniji, a i dan danas se mogu čuti po klubovima i sve generacije ih znaju.

On je svojevremeno žpričao o devedesetim godinama, svojoj karijeri, zaradama i brzom životu na visokoj nozi.

- Znaš, zbog onih koji su jedva preživljavali tih godina meni je zaista odvratno da kažem da su meni bile sjajne, ali je tako, i licemerno je da odgovorim išta drugo. Pa, bio sam neverovatno popularan, keša koliko hoćeš... Živeo sam lagodno i lepo i kako sada da kažem: 'Bilo, ne povratilo se'?! Voleo bih da se vrate, naravno! Ne u političkom, već muzičkom smislu, mada, da se ne lažemo, ni ove dvehiljadite nisu ni u čemu ništa bolje: mito, korupcija, prevara... mito, korupcija, prevara... argumenti devedesetih, prijatelju! - započeo je, pa otkrio koliko je novca zaradio od prvih albuma:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dr Igi o devedesetim godinama

- Na prva dva albuma uzeo sam 2.000.000 maraka, kakvih sto soma?! I da sam imao malo više pameti, uzeo bih još barem toliko! A da je imao ko da mi kaže: 'Prikoči, čoveče', danas bih imao barem dvadesetak gajbi pod kirijom u Beogradu, ali... Sve je to došlo kako je i otišlo, trošio sam sumanuto brzo i sumanuto mnogo! Mlad, željan mnogo čega... samo je nebo bilo granica. Moji su oduvek bili jako skromni ljudi i nisu mi se mešali ni u šta, tutnjao sam za tri života: jahta od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat, hiljadu maraka dnevno... Evo, zamisli koliko sam zarađivao kada, recimo, celu sezonu provedem na Crnogorskom primorju, trošim koliko trošim, a opet se kući vratim sa 30.000 maraka u džepu! Razbijao sam se od posla, razbijao sam se od tezgi u inostranstvu, mada sam, u suštini, najviše razbijao sebe jer sam po prirodi jako skromna i tiha osoba kojoj se sve to desilo prebrzo i silovito - objasnio je Igi svojevremeno u svojoj ispovesti, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading