UHAPŠEN PREDSEDNIK BOKSERSKOG KLUBA CRVENA ZVEZDA: Bio je član Kekine grupe - DRŽAVA ZADALA RAZORAN UDARAC MAFIJI!

Autor:

Hronika

12.11.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikoj akciji BIA, SBPOK, I UKP kojom je zadat razoran udar kriminalnom Vračarskom klanu, uhapšen je i Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda, otkriva Republika.

UHAPŠEN PREDSEDNIK BOKSERSKOG KLUBA CRVENA ZVEZDA: Bio je član Kekine grupe - DRŽAVA ZADALA RAZORAN UDARAC MAFIJI!

Foto: BK Crvena zvezda

Velika akcija, kako je Republika već pisala, odigrala se u petak pošto su operativnim radom otkriveni planovi dela kavačkog klana, koji je predvodio blizak saradnik Veljka Belivuka Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara da izvrše brojna krivična dela uključujući i likvidaciju najviših državnih funkcionera.

Kako Republika saznaje, među uhapšenima je i Miketić, za koga su postojali podaci da je deo Kekine grupe.

On je u avgustu 2021. godine izabran za predsednika Bokserskog kluba Crvena Zvezda.

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera - rekao je tada Miketić.

Republika

Foto: MUP

 

Inače, u velikoj akciju srpskih službi i policije uhapšeni su i Luka Cerović, desna ruka Nikole Vuševića, Uroš Piperski, Vušovićev blizak saradnik, kao i Dario Đorđević Dester, za koga se sumnja da je organizovao likvidaciju Aleksandra Šarca i Dragana Ristića.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, u nastavku akcije uhapšeni su i bokser Marko C, poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik "Zadruge" i službenik Policijske stanice Novi Beograd, Nikola DJ.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading