OVO SU UHAPŠENI "TELOHRANITELJI" MALOG SENTE! Iza rešetaka dvojica policajaca! MUČILI, ZLOSTAVLJALI I TUKLI MLADIĆE ZBOG NAVODNOG DUGA!

Autor:

Hronika

25.10.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni policajci, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povreda.

OVO SU UHAPŠENI "TELOHRANITELJI" MALOG SENTE! Iza rešetaka dvojica policajaca! MUČILI, ZLOSTAVLJALI I TUKLI MLADIĆE ZBOG NAVODNOG DUGA!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Sektor unutrašnje kontrole MUP RS zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsio je dva inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, saznaje Kurir!

Uhapšeni policajci, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povreda dvojici oštećenih. Kako saznajemo, uhapšeni policajci su Milan I. i Miloš K.

Uhapšeni inspektori, javnosti su postali poznati u julu ove godine, kada su došli u Palatu pravde naoružani, u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, Milan I. i Mioš K. su uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga. Jednom mladiću su navodno polomili nos, a drugom izlupali šamari da mu je pukla bubna opna. Izvor otkriva da se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede.

Uhapšeni policajci Milan. I. i Miloš. K. večeras će po nalogu višeg javnog tižioca u Beogradu biti privedeni na saslušanje u Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading