MISTERIOZNA BRINETA NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU! Iz publike se začulo: Miksa ima više riba u zatvoru nego neki na slobodi! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.10.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenju Veljku Belivuku, Marku Mesaru Miljkoviću i njihovim pajtosima optuženim za najteža krivična dela u zgradi Specijalnog suda po prvi put prisustvovala je i misteriozna brineta.

MISTERIOZNA BRINETA NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU! Iz publike se začulo: Miksa ima više riba u zatvoru nego neki na slobodi! (FOTO)

Foto: Republika

Devojka u zelenom sakou čije fotografije objavljujemo, kako javlja reporterka Republike koja prati suđenje decenije, u jednom trenutku slala je poljupce Milovanu Tadiću Miksi, saradniku Belivukovog klana.

Upravo zbog njenog gesta prvobitna pretpostavka bila je da je reč o Miksinoj emotivnoj partnerki, s obrzirom na njegovu reputaciju ljubitelja starleta koji je između ostalog bio poznat i po tome što je bio u vezi sa Tijanom Ajfon, koja ga je posećivala u zatvoru.

Republika

Foto: Republika

Misteriozna brineta bila je na suđenju Belivukovog klana

- Čoveče, neki na slobodi nemaju toliko riba, kao Miksa u zatvoru - čulo se tih u publici, javlja naša reporterka.

Međutim, kako Republika saznaje, misteriozna brineta u koju su bile uprte oči u sudnici zdanja u Ustaničkoj ulici, nije Tadićeva ljubavnica, već sestra od tetke po majci Milica.

Tadić joj se u jednom trenutku obratio pitajući je "kako su kući".

Tresla se prva dama klana

Republika

Foto: Facebook, republika.rs

Slađana Sekulić

 

Slađana Sekulić, jedina žena u klanu Belivuk, u sudnici je pažljivo slušala izlaganje svog muža Vladimira Georgieva povremeno se rukama držeći za glavu, a povremeno klimajući odobravajući ono što govori.

- Joj - u jednom trenutku se otrglo Sekulić.

I dok je ona cupkala nogom, Marko Miljković je grickao nokte ili komunicirao sa šefom Belivukom koji je odobravao, ali i povremeno negodovao pri iznošenju odbrane njegovih vojnika.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading