SULUDA ODBRANA MILJKOVIĆA! MESAR POKUŠAO DA SVE PREBACI NA POLITIKU! Sudija oštro reagovala: DRŽITE SE OPTUŽNOG AKTA!

Autor:

Hronika

19.10.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković poznatiji kao Mesar, desna ruka vođe ozloglašenog kriminalnog klana Veljka Belivuka Velje Nevolje, optužen da je izvršilac monstruoznih krivičnih dela, u svom iskazu u Specijalnom sudu u Beogradu pokušao je sve da prebaci na politički teren.

SULUDA ODBRANA MILJKOVIĆA! MESAR POKUŠAO DA SVE PREBACI NA POLITIKU! Sudija oštro reagovala: DRŽITE SE OPTUŽNOG AKTA!

Foto: Ilustracija; republika.rs, Tanjug/R.Prelić, E-Stock, Pixabay

Kako javlja novinarka Republike koja prati suđenje, Miljković je pokušao predstavnike aktuelnih vlasti da optuži da su "podstrekači", ali ga je sudija u tome oštro prekunula.

- Morate se držati optužnog akta - navela je sudija Vinka Beraha Nikićević.

Prema našim saznanjima, Miljković je za govornicom zdanja u Ustaničkoj ulici zatražio da se izuzmu dokazi sa aplikacije Skaj, čime su se obistinilo ranije pisanje Republike da će kriminalni klan, potpomognut medijskom hobotnicom i pojedinim političarima ići na strategiju rušenja centralnog dela optužnice, što fotografije i prepiske sa te aplikacije svakako jesu.

- Po nasem zakonu je nezakonit dokaz u svakom smislu - samouvereno govori optuženi. 

Mesar je kazao da mu je teško palo hapšenje žene za koje je saznao od Nikole Spasojevića u pritvoru.

- Hapšenje naših supruga urađeno je na ružan način. Hapse ih dok čuvaju malu decu, a tada je Belivuk imao bebu od tri meseca, kao i Filip Ivanovski. Slušajte sudija, naše žene su jedino mogle da operu novac samo ako nam je nekad ostao u džepu farmerki koje su oprale - govorio čovek optužen za sedam ubistava pokušavajući da bude duhovit.

Prema našim saznanjima, Miljković je u svom iskazu pominjao i starlete, konkretno Tijanu Ajfon.

Miljković o ubistvima

Govoreći o ubistvu Aleksandra Gligorijevića, Miljković je ponovio staru mantru.

- Biti mrtav nije krivično delo opet ću ponoviti. Tražim nalaze obdukcije i da dnk pokaže kad je i kako nastupila smrtna posledica - kazao je Miljković pozivajući se na razne članove zakona koje je očigledno proučavao u pritvoru.

Miljković priznaje da je sa Belivukom bio u Crnoj Gori u vreme ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića i otmice Mileta Kapetana za šta su osumnjičeni.

- Bili smo 14. u Crnoj Gori gde smo oteli Mileta i usput ubili dvojicu. Kako smo uspeli onda da ubijemo Ljepoju... Crnogorce i da otmemo Mileta. Zakon fizike kaže da ne možemo biti na dva mesta u istom trenutku - rekao je Miljković. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading