SERIJSKOM SILOVATELJU ODREĐEN PRITVOR! Igor Milošević ponovo iza rešetaka!

Autor:

Hronika

02.10.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prekjuče uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti.

SERIJSKOM SILOVATELJU ODREĐEN PRITVOR! Igor Milošević ponovo iza rešetaka!

Foto: V.Lukić

Igor Milošević

Serijskom silovatelju Igoru Miloševiću (44) danas je nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu određen pritvor zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Milošević je nakon saslušanja, koje je trajalo više sati, prebačen u Centralni zatvor, a negirao je delo koje mu se stavlja na teret.

Zamenik tužioca je predložio sudu da se Miloševiću odredi pritvor zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.

Igor Milošević je prekjuče uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti. Pušten je na slobodu 20. septembra posle 15 godina provedenih iza rešetaka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading