SERIJSKI SILOVATELJ NEPOZVAN SE POJAVIO ISPRED RTV PINK! Hteo da da izjavu! OTERAN!

Autor:

Zabava

29.09.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima, napisao je Željko Mitrović na svom Tviter nalogu.

SERIJSKI SILOVATELJ NEPOZVAN SE POJAVIO ISPRED RTV PINK! Hteo da da izjavu! OTERAN!

Foto: Printskrin/Instagram/zeljkomitrovic

Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović, objavio je na svom Instagramu snimak sa nadzornih kamera ispred televizije "Pink" na kojem obezbeđenje tera silovatelja Igora Miloševića.

 

 

Željko Mitrović se tim povodom oglasio na društvenoj mreži i istakao kako je osuđivani silovatelj želeo da da izjavu novinarima, nakon čega je oteran sa "Pinka".

- Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima! Kako ga niko nije zvao ušao je u kategoriju, na kojoj kompanija Pink primenjuje antiteroristički protokol, zbog bezbedosti zaposlenih i imovine! Upozorenje da napusti posed traje 10 sekundi pre primene protokola! Izašao je sa poseda za 6 sekundi što je meni lično jako žao! Da je ostao još 4 sekunde, desio bi se tamburica fest! - napisao je Željko.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prase

30.09.2022 08:51

I ti mitrović nisi nista bolji od njega, obojca ste ljudski otpad koji mora pod hitno da se unisti! PACOVI