ŽOC NAŠTIMOVAO MAŠINERIJU! Partizan ušao ležerno u meč, pa dodao gas i RAZBIO Cibonu u Zagrebu - pukla stotka! (VIDEO+FOTO)

Autor:

Sport

02.10.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu u Zagrebu sa 105:81 na startu takmičenja u ABA ligi.

ŽOC NAŠTIMOVAO MAŠINERIJU! Partizan ušao ležerno u meč, pa dodao gas i RAZBIO Cibonu u Zagrebu - pukla stotka! (VIDEO+FOTO)

Foto: ABA league/KK Cibona/Marin Susic

Domaćin je bolje započeo ovaj duel i u ranoj fazi utakmice imao i plus osam. 

 

 

Partizan je kako je meč odmicao polako krckao razliku domaćina i u finišu prvog poluvremena serijom poena "razmontirao" Cibonu i na odmor otišao sa plus 15 - 58:43!

 

U nastavku utakmice Partizan je iz minuta u minut podizao nivo igre i sredinom treće deonice imao i plus 20.

 

 

Na kraju, crno-beli su upisali ubedljivu pobedu i napravili dobru uvertiru pred put Berlin na megdan protiv Albe na startu evroligaške sezone.

Seriju Partizana pokrenuo je Kevin Panter, koji je uz Trifunovića bio najbolji igrač u prvom poluvremenu, postigavši 12 poena. 

Uz novog kapitena Partizana, Papapetru i Naneli bili su inicijatori preokreta, a kako se susret bližio poluvremenu, rasla je prednost tima iz Beograda. Najefikasniji u redovima Cibone u prvih 20 minuta bio je Ljubičić sa 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading