Tužilaštvo silovatelja šalje na psihijatrijsko vestačenje: On sve NEGIRAO!

Autor:

Hronika

02.10.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dana 2.10.2022.godine u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu,saslušan je osumnjičeni I.M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti.

Tužilaštvo silovatelja šalje na psihijatrijsko vestačenje: On sve NEGIRAO!

Foto: V.Lukić

Osumnjiceni I.M. je izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Nakon toga, zamenik tužioca je predložio sudu da se u odnosu na osumnjičenog odredi pritvor: zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti delo kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.

Takođe,radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo ce ispitati oštećene, eventualne druge svedoke,zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti,a potom će doneti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading