ZET UKI Q ŠOKIRAO IZJAVOM U TUŽILAŠTVU! Nisam tukao suprugu, gurnuo sam je pa je pala i razbila glavu!

Autor:

Hronika

01.10.2022

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vest da je sestru tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, suprug brutalno prebio, odjeknula je kao bomba, a sada je otkriveno šta je Damjan H. (23) navodno izjavio na saslušanju.

ZET UKI Q ŠOKIRAO IZJAVOM U TUŽILAŠTVU! Nisam tukao suprugu, gurnuo sam je pa je pala i razbila glavu!

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Damjan je rekao "da nije tukao ženu, već da ju je samo odgurnuo". Prema rečima izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H, prenosi Kurir.

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

- Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Damjan H.

 

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

- Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

Sara i Damjan imaju dvomesečnu bebu, koja je bila u stanu tokom nasilja. Zabrinjavajuće je i to što beba ima modrice po guzi, a kako je u četvrtak Sara objasnila, "ona sada sumnja da je Damjan stezao bebu dan ranije zato što je plakala zbog grčeva". Sarina mama juče je rekla da je beba sada dobro.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading