NASILNIKU KOJI JE PRETUKAO SESTRU POZNATE INFLUENSERKE ODREĐENO ZADRŽAVANJE 48 SATI

Autor:

Hronika

29.09.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik D.H. koji je tukao sestru poznate tiktokerke Uki Q je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, saznaje Republika.

NASILNIKU KOJI JE PRETUKAO SESTRU POZNATE INFLUENSERKE ODREĐENO ZADRŽAVANJE 48 SATI

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Vest da je je D.H. brutalno pretukao sestru poznate influenserke Uki Q uzdrmala je srpsku javnost i društvene mreže, a kako Republika saznaje, nasilnik je uhapšen i određeno mu je zadržavanje 48 sati.

Osumnjičenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela "Nasilje u porodici" iz člana 194 Krivičnog zakonika i on će u najkraćem roku biti priveden dežurnom tužiocu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

 

Nakon toga, uslediće i procena ima li zakonskog osnova za podnosenje predloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Prema našim informacija, oštećena S.H. je pregledana na VMA gde su joj konstatovane telesne povrede, nakon čega je prijavila napad.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, i žrtva se nakon što su obelodanjeni detalji torture oglasila u javnosti.

- Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice - ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Sara H. (19), sestra poznate tik-tokerke Une Kablar Uki Q, koju je sinoć u porodičnom stanu u Rakovici brutalno pretukao suprug Damjan (23).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading