Damjan je već TUKAO Saru Hadžić: Majka pretučene devojke otkrila JEZIVE detalje ćerkinog života sa MONSTRUMOM, pretio da će njegov otac sve "SREDITI"

Autor:

Zabava

30.09.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pretučene Sare Hadžić, Dijana Marinković ispričala je da je njena ćerka ranije već bila udarena od strane Damjana Hadžića!

Damjan je već TUKAO Saru Hadžić: Majka pretučene devojke otkrila JEZIVE detalje ćerkinog života sa MONSTRUMOM, pretio da će njegov otac sve "SREDITI"

Foto: Prva TV printscreen, Instagram.com printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da je sestra poznate influenserke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, Sara Hadžić pretučena od strane supruga Damjana Hadžića. Sara je odmah potom završila na VMA, gde su joj ustanovljene lakše povrede. 

MUP se oglasio informacijom da su priveli Damjana nakon što su dobili prijavu da je bilo potencijalnog nasilja u prodici. Tiktokerka je objavila na Instagramu kako izgledaju povrede njene sestre Sare, a sada je njihova majka Dijana Marinković ispričala da ovo nije prvi put da je Damjan bio agresivan prema njenoj ćerki. 

Republika

Foto: Prva tv printscreen

Dragana Marinković, majka Uki Q

 

- Ja nisam znala da je on bio agresivan, ja sam je pitala, ona je rekla da ju je jednom gurnuo! On je nju udarao pesnicama! - izjavila je majka pretučene Sare Hadžić za Prvu.

Potom je Dijana ispričala da na dan kada je njena ćerka pretučena, Damjan nju oživeo, te joj je rekao da je vodi na VMA, kao i da će njegov otac sve zataškati, a da ona kaže da je pala i da se povredila, tvrdi majka pretučene Sare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

- Ja sad čuvam Sarinu bebu, da neko sa njenom glavom tuče od pod, da je neko davi, da se ona borila za život, ostala je bez vazduha, on je nju kao oživljavao, pa kad je došla sebi, rekao je da je vodi na VMA, da kaže da je pala, a daće njegov tata srediti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading