"Uplašio si me, upropastio si se" Bojan Lexington više ne liči na sebe, ostario 15 godina u licu, svi se pitaju ŠTA MU SE DESILO? (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković svojom promenom šokirao je sve!

"Uplašio si me, upropastio si se" Bojan Lexington više ne liči na sebe, ostario 15 godina u licu, svi se pitaju ŠTA MU SE DESILO? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Bojan Vasković i frontmen benda ,,Lexington" nedavno je otkrio pol bebe, a sada je novom objavom na društvenoj mreži Instagram šokirao sve.

 

Naime, Bojan je poznat kao neko ko drži do svog izgleda, trenira i pazi šta unosi u sebe, zbog toga i važi za velikog zavodnika pripadnica nežnijeg pola. No, on se izgleda zaigra u aplikacijama koje se koristi da ulepšavanje fotografija. 

Tako je Bojan sebi na glavu stavio dugu kosu i dugačku bradu, a njegovi pratioci su ostali zatečni, jer je sve izgledalo realno. 

 

 

- "Uplaši me", "Dragan Mićalović broj 2", "Upropasti se čoveče", "Jedva da te prepoznam" - bili su samo neki od komentara ispod Bojanove fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading