NE MOŽEMO DA UZMEMO BEBINE I SARINE STVARI! Drama nakon brutalnog NASILJA se ne stišava, Uki Q podelila nove ŠOK DETALJE!

Autor:

Zabava

29.09.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je sinoć brutalno pretučena njena mlađa sestra, tiktokerka Uki Q podelila je nove, šokantne detalje.

NE MOŽEMO DA UZMEMO BEBINE I SARINE STVARI! Drama nakon brutalnog NASILJA se ne stišava, Uki Q podelila nove ŠOK DETALJE!

Foto: Instagram

Javnost su danas potresle vesti o brutalnom nasilju koje je pretrpela devetnaestogodišnja Sara Hadžić, sestra Une Kablar, tiktokerke poznatije pod imenom Uki Q.

Drama nakon što je njenu sestru Saru pretukao njen suprug Damjan se ne stišava, a Una je sada podelila nove detalje.

Naime, nakon što je Sara završila u bolnici zbog brojnih povreda koje joj je naneo suprug, njena porodica pokušala je da uđe u stan u kom je Sara živela sa nasilnikom, kako bi uzeli sve njene, kao i stvari za njenu dvogodišnju bebu. Međutim, dočekalo ih je novo neprijatno iznenađenje.

 

Foto: Instagram

 

 


- Danas je Sara trebalo da uzme sve svoje stvari iz stana u kom su zajedno živeli, ali su gospoda danas u toku dana zamenili bravu i ne možemo da uzmemo bebine i Sarine stvari, iako su, koliko znamo, sinoć dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska stanu u kom su živeli - napisala je Una u novoj objavi na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading