BOLESNIK PRETI NAŠOJ NOVINARKI ZBOG SILOVATELJA! Platićeš za sve! Polomiću svaku ženu koja je povredila muškarca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarki Srpskog Telegrafa na službeni mejl stigle su preteće poruke zbog tekstova o serijskom silovatelju Igoru Miloševiću.

BOLESNIK PRETI NAŠOJ NOVINARKI ZBOG SILOVATELJA! Platićeš za sve! Polomiću svaku ženu koja je povredila muškarca!

Foto: Shutterstock

Psihopata preti našoj novinarki zbog silovatelja! Naša koleginica je u ponedeljak snimila ekskluzivne fotografije manijaka Igora Miloševića (44) i zabeležila njegovo celodnevno kretanje po Beogradu i okolnim mestima, da bi te informacije pomogle ženama u njihovom oprezu, pošto je serijski silovatelj nakon izlaska sa petnaestogodišnje robije najavio nove napade, a u zatvoru je proveo 30 godina, odnosno ceo život, dok je prvo silovanje počinio sa 10 godina.

Na mejl adresu naše novinarke crne hronike danas je stigla preteća poruka čoveka koji nije smeo da ostavi ni svoje ime, a ni kontakt podatke. Kao ime na njegovoj mejl adresi piše Karl Gustav (gustavkarl379@gmail.com), a u poruci je iskazao zabrinjavajuće sklonosti šovinizmu, najavio brutalno batinanje Jasmine Cvetković (kada ona odsluži svoju robiju), ali i obećanje da će naša koleginica, kako kaže, "platiti i odgovarati za sve, i završiti u zatvoru zbog proganjanja Igora Miloševića".

U poruci nasilnika, koju prenosimo u celosti, vidi se da dotični mrzi ceo ženski rod, najavljuje pakao svakoj ženi koja je povredila nekog muškarca, pita se zašto naša koleginica nije nahranila i obukla serijskog silovatelja, koji je uništio živote šest žena, i na kraju ga naziva "čovekom kojeg ne interesuju ženetine" i obećava da će mu platiti advokata. 

- Ti, monstrume, da ostaviš onog čoveka na miru. Prestani da ga progoniš, uhodiš i uznemiravaš. Za sve gadosti i uvrede koje si pisala o njemu ćeš da odgovaraš, kao i za praćenje, uznemiravanje i ugrožavanje sigurnosti. Završićeš u zatvoru i platićeš mu odštetu, da moze čovek da se dotera od tvojih para. Pare za tužbe će imati, ja za to neću da žalim. Vučeš se danima za njim, a nije ti palo na pamet da mu kupiš hranu, novu odeću itd. Tako ću ja da čekam da iz zatvora izađe ona nakaza Jasmina Cvetković, pa ću da je stalno snimam, šaljem njenu lokaciju i pozivam na njeno linčovanje ili vraćanje u zatvor, zato što predstavlja opasnost za muški rod. Kurva koja je ubila 2 muškarca će na slobodi imati pakao od života zbog mene, sama će tražiti da se vrati u zatvor. Tako ću da radim sa svakom ženom koja izgmiže iz zatvora, a bila je unutra zato što je naudila bilo kojem muškarcu, a pogotvo one koje su odgovarale za ubistvo muškarca - rekao je manijak bez imena u svom pismu.

Foto: Srpski telegraf

Preteća poruka koja je stigla novinarki Srpskog telegrafa

Na sve to, u ovoj pretećoj poruci nalazi se gomila detalja koji nemaju veze sa pomenutim tekstovima, niti ovim konkretnim slučajem o kojem je pisano.

Debela rugoba Jasmina, koja je nakon odslužene mizerne kazne za ubistvo muškarca opet ubila momka, izlazi za par godina sa 13-godišnje robije. Kao što si ti uhodila ovog čoveka (a za to ćeš da odgovaraš), tako ću ja matoru Jasminu. I priđe li bilo kom muškarcu na dva metra, polomiću je od batina i vratiću je u zatvor. A što se tiče uznemiravanja i maltretiranja ovog čoveka, platićeš za sve i odgovaraćeš, tako da više neće da ti padne na pamet da maltretiraš bilo kog muškarca. Ovu državu su stvorili muškarci, napravili sve puteve, mostove i zgrade, sve što postoji. Sve su izgradili muškarci. Zbog toga ne sme da se desi da jedan muškarac ne sme slobodno da šeta ulicom, dok drolje paradiraju okolo i rade šta hoće, a nisu ništa izgradile. Bezdušna rugobo, boli te to što je čovek totalno nezainteresovan za ženetine, gleda svoj život i kako će dalje - zaključuje ovaj nasilnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goca

29.09.2022 13:29

A sta da radimo za one koji su izasli a neznamo ih Koliko ih je napolju sta ste se okomili na njega ...sta sa onim koji nas vrebsju a nije on