OKONČANA TALAČKA KRIZA! Policija uletela u automehaničarsku radnju i uhapsila otmičara!

Autor:

Hronika

15.09.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talačka kriza na Karaburmi okončana je posle više od tri sata!

OKONČANA TALAČKA KRIZA! Policija uletela u automehaničarsku radnju i uhapsila otmičara!

Foto: ST/D.KADIĆ

Policija je upravo uletela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.

Prema prvim informacijama, mehaničar je uspeo da otmičaru uzme nož i skalpel što je policija iskoristila i uspela da savlada Stevana J.

Kako se saznaje na licu mesta, Stevan je bio u stanju teškog rastrojstva i nije bio u sukobu sa taocem. U kakvom je stanju najbolje govori to što nije mogao da prepozna nikoga u trenutku kada ga je policija uhapsila.

Stevan J. (26), podsetimo, uzeo je oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

Pregovori policije i otmičara su trajali satima. Na mesto talačke krize stigle su i članovi porodica taoca i nasilnika koji su pokušali da nagovore Stevana da pusti vlasnika radnje.

- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading