UHAPŠENO JOŠ ŠEST OSOBA ZBOG SILOVANJA DEVOJČICE U PRIŠTINI! Bila je žrtva trgovine ljudima, satima je zlostavljali!

Autor:

Hronika

03.09.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno tužilaštvo u Prištini, Odeljenje za maloletnike, saopštilo je da je, u koordinaciji sa tzv. Kosovskom policijom, lišeno slobode šest osoba koji su, po nalogu državnog tužioca, zadržani u pritovoru od 48 sati, prenosi Ekonomija onlajn.

UHAPŠENO JOŠ ŠEST OSOBA ZBOG SILOVANJA DEVOJČICE U PRIŠTINI! Bila je žrtva trgovine ljudima, satima je zlostavljali!

Foto: Shutterstock

Šestorica privedenih osumnjičeni su za izvršenje krivičnih dela trgovina ljudima, primoravanje žrtva na pružanje seksualnih usluga i silovanje.

- Uveravamo javno mnenje da je za oba krivična slučaja u kojima se radi o maloletnoj žrtvi, tužilaštvo u koordinaciji sa drugim nadležnim institucijama profesionalno i odgovorno preduzelo sve potrebne istražne radnje i nastavlja sa preduzimanjem daljih istražnih radnji - navedeno je u saopštenju za javnost.

Takođe, oduzeto je sedam mobilnih telefona koji predstavlju dokazni materijal koji će se koristiti u krivičnom postupku.

Inače, prošle sedmice je objavljeno da je devojčicu od 11 godina silovalo pet osoba. Osumnjičeni su uhapšeni od strane policije i zadržani su u pritvoru.

U junu je prijavljen njen nastanak i doznalo se da je ona bila žrtva trgovine ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading