PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV ŠARIĆEVE GRUPE! Obuhvaćen i brat narko bosa Duško!

Autor:

Hronika

25.07.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o proširenju istrage protiv kriminalne grupe Darka Šarića, kojom su obuhvaćeni on, njegov brat Duško Šarić, Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV ŠARIĆEVE GRUPE! Obuhvaćen i brat narko bosa Duško!

Foto: Tanjug

Osim navodnih pripadnika klana protiv koji je istraga do sada vođena, naredbom o proširenju istragom je obuhvaćen Šarićev rođeni brat Duško.

On je osumnjičen da je, po Darkovim naređenjima, koje mu je slao sa kriptovanih telefona preko aplikacije Skaj, vodio računa o finansijama kriminalne grupe i da je, posredstvom Aleksandra Boškovića, plaćao službenicima MUP-a Danilu Stojanoviću i Milutinu Radovanoviću da kriminalnoj grupi dostave informacije koje ima policija i Bezbednosno informaciona agencija o napadu na svedoka Gorana Nikolaševića i da istragu usmeravaju u pogrešnom smeru.

Kako se sumnja, Stojanović i Radovanović su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Za to im je, navodno,uručeno najmanje 50 hiljada evra, kao i građevinski materijal, saznaje Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading