INSPEKTORI OTKRILI DA JE MARJANOVIĆ PROFI SNAJPERISTA: Poslednji put pucao na proslavi SAJ!

Autor:

Hronika

22.07.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori koji su radili na rasvetljavanju brutalnog ubistva Jelene Marjanović ostali su u šoku kada su otkrili da je njen suprug Zoran profesionalni snajperista.

INSPEKTORI OTKRILI DA JE MARJANOVIĆ PROFI SNAJPERISTA: Poslednji put pucao na proslavi SAJ!

Foto: ATA Images

Zoran Marjanović, osuđeni za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, više od dve decenije se profesionalno bavio i streljaštvom, a nosilac je i bronzane medalje u pucanju iz snajpera.

Nepoznate detalje iz biografije Marjanovića, ekskluzivno je otkrio Kurir, koji je došao u posed fotografija sa jednog takmičenja u streljaštvu.

- Nakon ubistva Jelene Marjanović i pokretanja istrage, inspektori koji su radili na slučaju ostali su u šoku kad su saznali da je njen muž profesionalni snajperista. Već na saslušanju u policiji i on sam je to potvrdio, kao i to da često trenira, ali i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica SAJ i Kobre - rekao je tada za Kurir dobro obavešten i pouzdan izvor.

Zoran je tada potvrdio ova saznanja medija.

- Tačno je da se profesionalno bavim i streljaštvom, i to još od 1990. godine, kad sam se učlanio u Savez strelaca Jugoslavije, gde sam učio da pucam iz vazdušne puške. Pored muzike, streljaštvo je moja druga velika ljubav. Zahvaljujući upornosti, posvećenosti i predanosti toj disciplini, koja je podrazumevala obuke i treninge, tokom godina sam napredovao i usavršavao se - kazao je tada Marjanović.

Posle nekoliko godina treniranja sa vazdušnom puškom, Marjanović je, kako kaže, ubrzo počeo da puca i iz pištolja, ali i da učestvuje na takmičenjima u zemlji i regionu. Tako u svojoj sportskoj karijeri ima upisano pucanje iz pištolja s bojevom municijom, kao i snajpera.Ispalio 50.000 metaka.

- Nisam prolazio obuke s pripadnicima specijalnih jedinica, tačnije „sajovcima“ i „kobrama“, ali s njima sam trenirao na vojnom poligonu u Batajnici i učestvovao na takmičenjima. Ispalio sam više od 50.000 metaka, a 2013. u Skoplju sam osvojio i bronzanu medalju - naveo je Marjanović i dodao da su osim treninga, za ovu disciplinu ključni i talenat, samokontrola, smirenost i strpljenje.

Marjanović kaže da je poslednji put pucao krajem 2015, i to na proslavi specijalnih Antiterorističkih jedinica (SAJ).

- Nisam učestvovao u njihovom programu, već sam bio u mogućnosti da tu proslavu iskoristim za sopstveni trening - rekao je tada on, a preneo Kurir.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a uhapšen je upravo u svom domu u Borči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

22.07.2022 15:58

Treba mu dati 50godina robije

Vesna

22.07.2022 21:08

Informacija bas iznenadjenje.Nikada ni jedne novine nisu pomenule tu vestinu. To je novi iznenadjujuci momenat