STARATELJSTVO NAD JANOM PRIPAŠĆE TETKI? Prva njena reakcija na izricanje presude!

Autor:

Hronika

22.07.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Marković, Jelenina tetka, saopštila je da će tražiti starateljstvo nad malom Janom.

STARATELJSTVO NAD JANOM PRIPAŠĆE TETKI? Prva njena reakcija na izricanje presude!

Foto: Srpski telegraf

Jana Marjanović

- Sud je doneo odluku. Zadovoljna sam presudom ako je kriv. Tražiću starateljstvo nad Janom - prva je reakcija Jelenine tetke za "Blic".

Radi se o Ljubici Marković, koja je Jelenina tetka sa majčine strane.

To da će tražiti starateljstvo nad Jeleninom i Zoranovom ćerkom, Janom, saopštila je nakon saznanja o presudi Zoranu Marjanoviću, koji je proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović i osuđen na 40 godina zatvora.

Marjanovića odmah odvode u zatvor.

Nakon izricanja presude, sudnicu je momentalno napustio Marjanovićev advokat Nikola Dumnić, koji je bio vidno uznemiren i saopštio da je presuda skandalozna.

Podsetimo, Marjanović je vesti o tome da ide direktno u zatvor dočekao u sudu u društvu advokata Stefana Jokića i Nikole Dumnića, kao i devojke Zorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.

Zoranov advokatski tim ima pravo da u roku od dve nedelje uloži žalbu na presudu

Apelacionom sudu koji će potom utvrditi da li je presuda doneta na zakonit način. Takođe, Apelacioni sud ima mogućnost da presudu obori i vrati na ponovno suđenje, da je potvrdi ili umanji kaznu koja će biti izrečena, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading