KOMŠIJE SE KUNU U ZORANOVU NEVINOST: Misteriozna crnka je Marjanovićeva devojka!

Autor:

Hronika

22.07.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada nismo imali problema sa Marjanovićima, tvrde komšije.

KOMŠIJE SE KUNU U ZORANOVU NEVINOST: Misteriozna crnka je Marjanovićeva devojka!

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, krenuo je jutros u Palatu pravde na izricanje presude u pratnji misteriozne crnke o kojoj se pisalo ovih dana, budući da se uvek nalazi u njegovoj blizini. Zoranove komšije kažu da se radi o Marjanovićevoj devojci, a dodaju i to, da o svom susedu ne mogu reći nijednu ružnu reč.

- Mislim da Zoki to nije uradio. Mogu da se zakunem. Mi nikada nismo imali problema sa njima, slabije komuniciramo, kad prolaze tu obično su autom, ali oni su takvi. Zokijeva deca su divna, mala je peti razred, a Uroš je stvarno fin i kulturan - objasnile su komšije za Kurir.

Oni su se ispričali da je misteriozna crnka Zoranova devojka. Sa njom, sinom i prijateljima, Marjanović se nalazio u kafiću, uoči izricanja presude, čiji je početka zakazan za 11 časova.

Republika

Foto: N. Pančić

U pratnji devojke došao i na izircanje presude

- Njih dvoje se zabavljaju, ona se skoro i preselila ovde. Sada živi kod njih kući, a dovela je i svoju decu tu. Ima sina i ćerku - rekle su komšije.

Komšije su ispričale da su pre smrti Vladimir i Zorica Marjanović šetali, da je on nju gurao u kolicima, prenosi Kurir.

- Ja taj prizor nikada zaboraviti neću. Ona je bila nepokretna, on je nju gurao da bi bila na svežem vazduhu. Onda je zastao i poljubio je u glavu. Ubrzo nakon toga Vlada je preminuo. Žao mi je što su oboje otišli u neznanju i sa velikim bolom - rekle su komšije i dodale:

- Oni nisu pričali mnogo o Jeleni i njenoj smrti. Ceo slučaj je kod njih ostavio veliku ranu. Pričali su za Zoranovu majku da je vračara i svakakve gadosti, ali ona se bavila bioenergijom, moje dete je izlečila i biću joj zahvalana zbog toga ceo život - objasnile su komšije, javlja Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sloboda

22.07.2022 14:25

Cast ovakvim susedima i ovo je misljenje javnosti koje sud treba ds ceni