ZLA KOB PORODICE JELENE MARJANOVIĆ: ZA GODINU DANA SVI UMRLI, najpre otac, pa stric, majka i baka! Na porodicu bačeno PROKLETSTVO!

Autor:

Hronika

22.07.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela porodica Jelene Marjanović, Krsmanovići, nestala je za godinu dana.

ZLA KOB PORODICE JELENE MARJANOVIĆ: ZA GODINU DANA SVI UMRLI, najpre otac, pa stric, majka i baka! Na porodicu bačeno PROKLETSTVO!

Foto: Privatna arhiva

jelena marjanović

Neutešna rođaka Krsmanovića, porodice Jelene Marjanović, ispričala je za zlu kob, koja je pratila ovu porodicu sve dok i poslednji njen član nije preminuo.

Prvo je umro otac Dušan, a onda su smrti bliskih članvoa Jelenine porodice počele samo da se nižu, piše Espreso.

- Ovo je strašno! Cela porodica Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa stric. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje - ovako je počela jednom svoju strašnu ispovest bliska rođaka porodice Krsmanović i dodala:

Otišli su svi, nema više Krsmanovića. Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

Prema njenim rečima, Dušan je brzo umro nakon saznanja da je bolestan, a od šoka Jelena je izgubila glas i dugo nije mogla da nastavi da peva.

- Ubrzo je umro i njegov brat, Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - dodaje, prenosi Espreso.

U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. 

Jelena je nestala kobnog 2. april 2016. godine, a dva dana kasnije njeno beživotno telo pronađeno je na nasipu u Borči.

Nesreći ove porodice nije tada bio kraj.

Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar.

Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči.

Kako je rođaka rekla, pre nekoliko godina je čula da je na ovu porodicu bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca, prenosi Telegraf.

- Neverovatno da je nestala čitava porodica. Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu, nisam verovala, niti sam obraćala pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim - priča očajna žena i dodaje:

- Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Buba

22.07.2022 13:11

Pa sta ocekivati i trebalo je to vrc da se resi,malo je 40.hodina,a postupak se razvlaci vec 6.godina,jadna Jeca i cela njena porodica kako tako svi da odu,a Marjanovici uzivaju u magijama,a sto se Jane tice nju je najbolje dati Jecinoj sestri,kod ovih nista dobro nece proziveti!Velika nepravda i zalost od strane naseg suda!