ZORANOV ADVOKAT SE HITNO OGLASIO: Presuda je skandalozna, pratite šta će se nakon nje dešavati!

Autor:

Hronika

22.07.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avokat Nikola Dumnić nakon presude da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene rekao je da je presuda skandalozna a potom i obrazložio zbog čega.

ZORANOV ADVOKAT SE HITNO OGLASIO: Presuda je skandalozna, pratite šta će se nakon nje dešavati!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Avokat koji zastupa Zorana Marjanovića Nikola Dumnić, hitno se oglasio ispred Palate pravde, nakon donošenja presude da je Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene, obrazloživši zbog čega ovu presudu smatra skandaloznom.

- Smatram da je Zoran Marjanović prvi čovek koji je osuđen na maksimalnu kaznu bez ijednog materijalnog, niti personalnog dokaza. Nije postojao niko da ga je video da je uradio to krivično delo, kao što ni na njemu ni na njoj nije pronađen nikakav trag koji bi upućivao na takav zaključak. Predsudu smatram skandaloznom, a pratite šta će se nakon nje dešavati - rekao je Dumnić i dodao:

- Videćete ko će napredovati, a ko nazadovati, mnoge stvari će vam biti jasnije. 

Na pitanje da li je počelo čitanje iz presude, kratko je odgovorio:

- Izašao sam, ne mogu da slušam, sramno je, u svakom slučaju.

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović

Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora i odmah će otići u Centralni zatvor.

Šta su Zoranovi advokati rekli, možete videti u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

22.07.2022 13:54

Pravda zadovoljena! Čestitke Višem tužilaštvu !Pose 6 g. vratili ste veru narodu da je rad Pravosuskh organa nezavistan. Niko neože biti IZNAD VAS!

Ljubica

22.07.2022 20:02

@Mile - Ovaj Zoranov advokat što je u studiju će na kraju emisije tvrditi da njegov klijent treba da bude odlikovan. Zašto umesto novinarke nije neko od advokata Jelenine porodice?