ADVOKAT JOKIĆ RAZOČARAN: Proziva sudiju Škulić!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za Republiku Jokić isticao da je Marjanović osuđen bez dokaza.

ADVOKAT JOKIĆ RAZOČARAN: Proziva sudiju Škulić!

Foto: N. Pančić

Stefan Jokić jedan od advokata koji zastupaju Zorana Marjanovića, nakon izricanja presude iskazao je veliko nezadovoljstvo.

Prema Jokićevom mišljenju, njegov klijent osuđen je bez dokaza, a velika odgovornost leži u sudiji koja je odlučivala u ovom postupku, a radi se o Jeleni Škulić.

U izjavi za Republiku, Jokić je govorio o onome što misli da će se desiti sada kada je doneta pravosnažna presuda.

- Presuda je naručena, apsolutno nema nigde nezavisnosti u srpskom pravosuđu, niti postoji ikakva pravna sigurnost. Sud je pre svega potrebe, ne sud pravde, kako kome odgovara, tako se može i osuditi, bez ikakvog dokaza, nemam šta više da kažem - navodi Jokić.

Na pitanje da li misli da će Apelacioni sud oboriti prvostepenu presudu, advokat Zorana Marjanovića nije znao kako da odgovori.

- Više u institucije ne verujem, ne znam šta da mislim, u ovoj državi je sve moguće. Ako te ko od funkcionera spomene, ti ne znaš ni čime posle da se braniš - naveo je Jokić za Republiku i dodao:

- Pratite. Ko god ko je bio u ovom postupku bude avanzovao...očekujem da će sudija Škulić preći u Apelacioni sud već u narednih nekoliko meseci.

Ceo proces izricanja presude i ono što se desilo nakon toga, advokat je ocenio kao sprdačinu.

- Ovo je sprdačina. Dala mu je 40 godina, a pustila ga da izađe iz sudnice. Ovo je sprdačina za vas. Trebalo je odmah da ga liše slobode (uzevši u obzir presudu) - objasnio je Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading