ŽRTVA PEDOFILA IZ GORNJEG MILANOVCA POKUŠALA SAMOUBISTVO! On pucao sebi u glavu, devojčica koju je godinama zlostavljao se nagutala lekova!

Autor:

Hronika

19.07.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedofil s nanogvicom čekajući da bude smešten u zatvor pucao sebi u glavu, dan ranije i devojčica pokušala da se ubije.

ŽRTVA PEDOFILA IZ GORNJEG MILANOVCA POKUŠALA SAMOUBISTVO! On pucao sebi u glavu, devojčica koju je godinama zlostavljao se nagutala lekova!

Foto: Pixabay, ST/P.Divac

Slučaj procesuiranog pedofila Radoslava K. (58) iz Gornjeg Milanovca u protekla dva dana se pretvorio u još veću tragdiju. Najpre je osuđeni za pedofiliju juče oko podneva počinio samoubistvo u selu Kalimanovići, a dan ranije pokušala je da se ubije i devojčica koju je godinama zlostavljao.

Na sreću, lekari gornjomilanovačke Opšte bolnice su uspeli da spasu život detata. Zlostavljač se nalazio u roditeljskoj kući s nanogicom i za koji dan je trebalo da bude smešten u zatvor. Devojčica je samoubistvo pokušala u svojoj kući u Gornjem Milanovcu, popivši ogromne količine lekova.

Sve vreme istražnog postupka, a i kasnije dok je bio u pritvoru, pedofil je nalazio  način da bude u posrednom kontaktu sa žrtvom. Nakon što je iz pritvora sproveden u roditeljsku kuću, devojčica je taksijem dolazila kod njega. 

Inače, Milanovčanin, pre hapšenja je šest meseci praćen, istrazi je priznao krivično delo obljuba nad detetom, za šta je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina.

- Njihovi telefoni su zaplenjeni istog dana kada je, tada osumnjičeni priveden u policiju. Imamo dokaze da je devojčica, nakon što je njen zlostavljač napustio istražno odeljenje Okružnog zatvora u Čačku, taksijem odlazila kod njega u kuću gde je boravio čekajući da bude sproveden u zatvor - kaže izvor iz istrage za Informer dodajući da je milanovački Centar za socijalni rad takođe raspolagao tom informacijom i da su zajedničkim radom pokušavali da zlostavljača "uhvate na delu".

- Nepoznanica je kako je zlostavljač stupio u kontakt sa žrtvom, kao i to odakle mu oružje kojim se ubio. Procedura nalaže da se detaljno pregleda objekat i prostor u kojem boravi lice u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom, što je i učinjeno. Pretpostavlja se da mu je oružje neko naknadno doneo - kaže sagovornik.

Majka devojčice štitila zlostavljača?! 

Iz istrage dodaju da se u ovom slučaju išlo na priznanje krivice pedofila, jer se u tom slučaju štiti žrtva, nema svedočenja, naknadnih veštačenja i dodatnih trauma za seksualno zlostavljeno dete.

Ono sa čim se istraga suočavala ranije, bilo je prisutno i sada, a to je nesaradnja, a u konkretnom slučaju podrška majke devojčice, zlostavljaču sa kojim se poznaje od detinjstva.

- Dan pre samoubistva zlostavljača, u nedelju je i devojčica izvršila pokušaj suicida, naime ona je popila ogromnu količinu lekova. U ovom slučaju se brzo reagovalo, pa su ovdašnji lekari uspeli da spasu život devojčice, koja se i dalje nalazi u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu.

Zlostavljač je uspeo da izvrši uticaj na zlostavljeno dete, predstavljajući sebe kao žrtvu - kaže sagovornik Informera dodajući da je nesaradnja majke deteta bila posebna priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading