NIKO NAS NIJE OBAVESTIO DA JE BRANISLAV UBIJEN! U istrazi ubijenog privedena dva lica srpskog državljanstva!

Autor:

Hronika

16.07.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privedena su dvojica muškaraca, državljana Srbije, a njihova izjava bi mogla da bude presudna kako bi se saznalo ko su četiri lica koja su pobegla nakon pucnjave.

NIKO NAS NIJE OBAVESTIO DA JE BRANISLAV UBIJEN! U istrazi ubijenog privedena dva lica srpskog državljanstva!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Državljanin BiH, koji je ranjen u Španiji u vatrenom obračunu u kojem je ubijen Srbin, i dalje se nalazi u bolnici, ali je njegovo stanje stabilno.

Istražitelji Civilne garde i dalje čekaju da uzmu izjavu od njega, ali još se ne zna da li će biti spreman da otkrije detalje krvavog obračuna koji se odigrao u sredu u blizini brane Rules u opštini Orgiva.

Mediji prenose da su privedena dvojica muškaraca, državljana Srbije, a njihova izjava bi mogla da bude presudna kako bi se saznalo ko su četiri lica koja su pobegla nakon pucnjave.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje/Ilustracija

Prilikom uviđaja na mestu zločina policija nije pronašla ni oružje ni drogu.

Nekoliko policajaca je u četvrtak pregledalo dva vozila koja su na tom području ostavili državljani Srbije. Nije poznato da li su pronađeni otisci prstiju ili DNK dokazi, koji bi mogli da pomognu u istrazi.

Sumnja se da je u pitanju obračun dve bande. Kako pišu lokalni mediji, iako se istraga vodi u svim pravcima, sve ukazuje na to da se radi o trgovcima drogom koji su ili hteli da se obračunaju ili da izvrše transakciju droge ili oružja za novac.

Podsetimo, u Španiji je ubijen Branislav N., u kojeg je navodno ispaljeno više projektila i stradao je na licu mesta, dok je Bosanac zadobio ranu u predelu stomaka i helikopterom je prebačen u bolnicu, prenosi Objektiv. 

Kako su iz španske policije potvrdili, preminuli je imao 44 godine.

Šokirani ubistvom

Rođak ubijenog rekao je da su za njegovu likvidaciju čuli iz medija i da su šokirani ubistvom, jer je, koliko on zna, Branislav otišao turistički u ovu zemlju kako bi se malo odmorio.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje/Ilustracija

- Ne možemo da verujemo da Branislava više nema. Zgrozili smo se kada smo čuli u medijima da je ubijen. Niko od nadležnih iz Španije ili ambasade nije nas još uvek obavestio da smo ostali bez njega - rekao je rođak.

- Otišao je sam prošle nedelje u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je pre pola godine ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se u ponedeljak kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen.

On je istakao i da mu se “ne sviđa povezivanje Branslava sa kriminalom”.

Videli smo da se provlači priča da je ubijen u obračunu oko droge. Iskreno, mislim da nije bio iz kriminalnog sveta i da nema nikave veze s tim. Ne mogu da ga povežem sa kriminalom – rekao je rođak ubijenog Branislava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading