UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA! Evo šta je pronađeno na mestu zločina u Španiji

Autor:

Hronika

15.07.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji čekaju da se ranjeni državljanin Bosne oporavi u bolnici, kako bi mogao da izjavu

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA! Evo šta je pronađeno na mestu zločina u Španiji

Foto: Tanjug/AP

Španska Civilna garda uhapsila je dve osobe povezane sa ubistvom državljanina Srbije Branislava N. (44) i ranjanavnjem državljanina BiH (41), na parkingu u blizini brane Rules kod Granade, prensoi portal Ideal.es.

Kriminalni profil pokojnika i način na koji je ubijen navode na sumnju da je ono što se dogodilo u četvrtak u blizini brane Rules, u opštini Orgiva, povezano sa trgovinom drogom. Nije poznato da li je reč o obračunu ili krađi droge između rivalskih bandi. Na mestu gde se ubistvo dogodilo, u četvrtak oko 19 sati okupilo se oko osam ljudi, podeljenih u dve bande, po četvorica u svakoj – navodi portal Ideal, pozivajući se na izvore iz istrage.

Kako dalje navode, nakon ispaljenih hitaca, koji su usmrtili Branislava N. i državljanina Bosne i Hercegovine, ostali umešani su se razbežali različitim vozilima.

Ubijeni i ranjeni su iz iste bande, a dvojica njihovih saradnika su po napuštanju lica mesta pozvala Hitnu pomoć. Policija ih je tako i locirala i stavila im lisice – navodi ovaj španski portal. Pripadnici Civilne garde, kako dodaju, na mestu pucnjave pronašli su dva automobila, za koje se sumnja da su ih koristili muškarci za kojima se traga.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hapšenje/Ilustracija

Jedan od njih je "pežo 607" iz 2004. godine, koji je krajem prošle godine ili u prvim mesecima 2022. godine prodat francuskoj kompaniji za prodaju polovnih automobila sa sedištem u Madridu. Drugi je "volksvagen". Istražitelji su ova dva vozila uzeli DNK tragove, kao i otiske prstiju, koji je možda dovesti do osumnjičenih – objašnjavaju izvori tamošnjih medija.

Takođe, istražitelji čekaju da se ranjeni državljanin Bosne oporavi u bolnici, kako bi mogao da izjavu, jer je on praktično očevidac i svedok ubistva.

Međutim, očekuje se da on ne bude saradljiv sa istražiteljima. Uglavnom, u takvim slučajevima, akteri ništa ne govore i ne sarađuju s istražnim organima, jer među pripadnicima ovih narko-bandi vlada zavet ćutanja – objašnjavaju izvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading