OGLASIO SE PESKOV POSLE NIZA PREMIJERSKIH OSTAVKI U EVROPI: Mi se ni na koji način nećemo mešati u ovo, nemamo ništa s tim

Autor:

Svet

15.07.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavke nekoliko evropskih premijera su unutrašnje pitanje njihovih zemalja i Moskva s njima nema nikakve veze, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

OGLASIO SE PESKOV POSLE NIZA PREMIJERSKIH OSTAVKI U EVROPI: Mi se ni na koji način nećemo mešati u ovo, nemamo ništa s tim

Foto: Tanjug/AP

"To je unutrašnja stvar svake od navedenih zemalja. Mi se ni na koji način nećemo mešati u ovo, nemamo ništa s tim. To je sve što se može reći", rekao je Dmitrij Peskov na molbu novinara da prokomentariše ostavke evropskih premijera, prenosi TASS.

Italijanski premijer Mario Dragi izjavio je juče da podnosi ostavku, ali je predsednik te zemlje Serđo Matarela nije prihvatio, a britanski premijer Boris Džonson najavio je ostavku prošle nedelje, podseća ruska agencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading