Popularni pevač se oglasio o tragediji u Stepojevcu, poznavao je ubijenog! Era Ojdanić : Ljudi, sklanjajte se od nervoznih! Zorana mnogo žalim, bio je dobar domaćin!

Autor:

Hronika

11.07.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Era Ojdanić je utučen zbog Zoranove iznenadne smrti, a kaže da se našao na mestu tragedije po odlasku Hitne pomoći. Poginulog čoveka Era je poznavao kao dobrog domaćina i vrednog čoveka.

Popularni pevač se oglasio o tragediji u Stepojevcu, poznavao je ubijenog! Era Ojdanić : Ljudi, sklanjajte se od nervoznih!  Zorana mnogo žalim, bio je dobar domaćin!

Foto: Printscreen

- Na putu kući u selo prošao sam pored mesta na kojem je Cule stradao i video sam gužvu i sanitetska kola, ali sam tek kasnije čuo šta se desilo i da se radi o njemu. Mnogo mi ga je žao jer ga znam kao dobrog domaćina iz ugledne kuće. Sarađivali smo i poslovno jer se on bavio uslužnim pečenjem - rekao je Ojdanić. 

Inače, o tome kako je došlo do Zoranovog sukoba sa vozačem Milošem N. iz Lazarevca, Era kaže da ne zna ništa pouzdano, ali je uputio apel javnosti posle glasina da su nervoza i ishitrenost doveli do tragedije.  

 - Mnogo sam žalostan što smo okruženi sa toliko nervoznih ljudi u svakodnevnom životu. Kažu da je Cune izgubio život od nervoznog vozača koji je izašao iz kola i udario ga. Treba prećutati i skloniti se od svakog ko postupi ishitreno i nervozno, jer takvi sukobi ne donose nikome ništa dobro - poručio je pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading