PRIPREMNO ROČIŠTE KLANU NI DANAS NIJE ZAVRŠENO! Odbrana bez svedoka, čekaju se izlaganja još devetorice okrivljenih! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.07.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dosadašnjim uvodnim izlaganjima branilaca niko nije predložio svedoke da zlikovcima stanu u odbranu.

PRIPREMNO ROČIŠTE KLANU NI DANAS NIJE ZAVRŠENO! Odbrana bez svedoka, čekaju se izlaganja još devetorice okrivljenih! (VIDEO)

Foto: Adelarda Popović

Novi advokat Belivuka i Miljkovića potvrdio je za Republiku da odbrana nije predložila svedoke, jer kaže da čekaju da se sud izjasni o nezakonito prikupljenim dokazima o komunikaciji optuženih i fotografijama koje bar desetak njih šalju na doživotnu robiju. 

Advokat Petrović je rekao da priznanje Veljinog koljača Srđana Lalića ocenjuje kao njegovu slabost, odnosno da je poklekao pod pritiskom tužilaštva i zatvorenog prostora. 

Inače, posle trodnevnog  održavanja pripremnog ročišta ono još nije gotovo i nastaviće se 5. septembra, kao i 7. i 8. istog meseca.  Ostalo je da svoja uvodna izlaganja iznesu branioci još devetorice okrivljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading