Veljini advokati se izmirili: "Bravo kolega"!

Autor:

Hronika

07.07.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani advokat Veljka Belivuka. iskusni krivičar Vlada Petrović čestitao je pred desetinama kolega, mladom Nikoli Ristoviću na uvodnom izlaganju od juče pred koje se sukobio sa njim.

Veljini advokati se izmirili: "Bravo kolega"!

Foto: Starsport/Tanjug/J.PAP/MUP

 - Bravo kolega, bili ste sjajni juče. Svaka reč je bila na mestu - kazao je mladjem kolegi Petrović koji je, inače, prema oceni advokata, juče nastupio bahato i nadobudno dok se otimao za reč sa Ristovićem insistirajući da on i njegova supruga prvi imaju izlaganje.

Republika

Foto: Adelarda Popović

Advokat Nikola Ristović

- Presudio je optuženi Belivuk i rekao je da Ristović kao prvoizabrani advokat govori prvi, pa tek Vlada Petrović i Gordana Božilović koje je on angažovao kada su postali advokati njegovog pajtosa Marka Miljkovića - ispričao je izvor Republike. 

Foto: Adelarda Popović

Advokat Vlada Petrović

Inače, Nikola Ristović uz Velju Nevolju brani još 12 članova njegovog klana i u uvodnom izlaganju prvenstveno je tražio izdvajanje dokaza protiv klana kao nezakonito pribavljenih preko aplikacije Skaj, a koji su pored iskaza okrivljenih saradnika i DNK optuženih, kostur optužnice, odnosno najjači dokazi Tužilaštva za organizovani kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading