ŠOKANTAN OBRT u vezi dvostruke horor smrti nadomak Leskovca: Sumnjam da je moja sestra ugušena i da moj zet nije u buretu!

Autor:

Hronika

30.06.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica, sestra Biljane Stojanović koja je u nedelju pronađena mrtva u napuštenoj štali na porodičnom imanju u selu Veliko Trnjane, gde je u istom objektu zatim otkriven i muški leš zazidan u buretu, tvrdi da je dvostruku smrt policiji otkrio ljubavnik njene sestre Aleksandar Lazarević i smatra da njegova umešanost i uopšte uloga u svemu mora biti detaljno ispitana.

ŠOKANTAN OBRT u vezi dvostruke horor smrti nadomak Leskovca: Sumnjam da je moja sestra ugušena i da moj zet nije u buretu!

Foto: Facebook

Biljana i Verica Stojanović

- Taj čovek je slao poruke Biljaninoj ćerki Kristini pošto je Biljana nestala: "Tražite zlato s desne strane u prostoriji. Moraš da budeš jaka i da čuvaš brata". Ušli smo posle poruka u tu štalu i našli Biljanino telo u nedelju, a nestala je u sredu. Do tada smo mislili da joj je stigao Ivan iz Rusije i da je sa njim otišla u manastir Tumane kako je najavila prethodno. Deci je pre nestanka rekla da će uskoro da idu svi zajedno da se presele u Beograd gde je Kristina želela da upiše pravni fakultet - u dahu prepričava Verica, starija od Biljane deset godina.   

Nesrećna žena u ekskluzivnom intervjuu za Republiku kaže da je očajna zbog natpisa da se njena sestra ubila prošle nedelje i da je pre tri godine ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u štali. 

- Moja Biljana je bila borac i izuzetno dobra majka i čovek i ne verujem da je bila u stanju nekome da naudi. Nađena je na jastuku u nekadašnjoj štali, tako da sumnjamo da je neko ugušio. Što se tiče zeta Ivana očekujemo da se pojavi i da konačno preuzme brigu o troje dece o kojoj je proteklih godina brinula samo Biljana. Ne verujem da je skelet koji je pronađen Ivanov - rekla je Verica. 

Foto: Facebook

Biljana i Ivan Stojanović

Ćerka pala u nesvest

Kada je na portalima pročitala da je u buretu zazidan njen otac Ivan na dan sahrane svoje majke, njihova ćerka Kristina je doživela šok, tvrdi njena tetka.

- Detetu je pozlilo kad je sahranila majku i pročitala da joj je i otac ubijen. Deca veruju da će im se otac pojaviti i da im je bar on ostao posle majke. Držim ih po strani da ih poštedim koliko mogu, ali mediji pišu šta hoće- kazala je Verica.

Sestra dalje objašnjava da je bure sa muškim skeletom bilo zazidano ciglama i da je nemoguće bilo prepoznati o kome se radi jer je skroz istrulilo, a ističe da je prava misterija celokupan slučaj.

- Ni u američkim horor filmovima nema ovakvog užasa. Čovek je ko zna kada zazidan i ko zna koliko ljudi je učestvovalo u zločinu. Sumnjiv mi je i zet Ivan sa kolegom Banetom iz Novog Sada sa kojim je dolazio iz Rusije. Možda je neko od njih žrtva, a neko zločinac. Više ništa ne znam. Možda je zločin i pre deceniju počinjen i pak nema veze sa ovim ljudima, nego je u pitanju neko deseti. Zet je imao oružje, nekoliko pušaka, pumparicu i karabin i još neko oružje, a nestalo je sve osim jednog komada koji sam dala Ivanovom bratu policajcu - ispričala je Verica.

 

Odreći ću se javno sestre ako se dokaže da je ubica

 

Očajna Verica veruje da njena sestra nije bila u stanju da počini bilo kakav zločin jer je u javnosti i prema porodici bila divna i primer požrtvovane majke. Dok iščekuje rezultat obdukcionog nalaza sestre koji će dati odgovor kako je nastupila njena smrt, Verica se nada da é stií odgovor i ko je ubijeni muškarac, kao i ko je njega usmrtio. 

- Ukoliko se dokaže da je moja sestra ubila muža na takav način javno ću se odreći od nje  iako ću  je i dalje voleti najviše na svetu jer sam je kao starija sestra gajila od "kilo mesa". Moja Bilja je imala težak život i prolazila je torturu od muža dok nije rodila sina, jer se u njegovoj porodici ženska deca ne računaju. Zet je mislio na sebe, a ne na porodicu jer bi u suprotnom radio u svojoj zemlji gde ima posla ko želi da ga nađe. Bilja ga je dovela u svoju kuću gde su izrodili decu i on je posle svega otišao. Podržavala sam je da ima nekog muškaraca pored sebe, jer godinama muža nije imala - iz duše se otrglo Verici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading