EKSKLUZIVNO! Ispovest LJUBAVNIKA Biljane koja je betonirala muža i otrovala se: Poslednji dani su mi pakleni i veliki su šok i za moje roditelje, potpuno sam ZATEČEN

Autor:

Hronika

29.06.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

O dve misteriozne smrti u Velikom Trnjanu, Biljane Stojanović (38) pronađene mrtve u nedelju i njenog muža Ivana Stojanovića, čije telo je juče policija otkrila zabetonirano na porodičnom imanju i to na sam dan Biljanine sahrane, danas u 15, 30 u policiji će svoja saznanja reći mladi advokat Aleksandar Lazarević(28) koji je bio u ljubavnoj vezi sa Biljanom.

EKSKLUZIVNO! Ispovest LJUBAVNIKA Biljane koja je betonirala muža i otrovala se:  Poslednji dani su mi pakleni i veliki su šok i za moje roditelje, potpuno sam ZATEČEN

Foto: Facebook, ST/P. DIVAC

Aleksandar Lazarević je prema navodima seljana osumnjičen da je sa Biljanom Stojanović pre tri godine zabetonirao telo njenog muža, ali ona više nije u situaciji da ispriča šta se dogodilo jer je prema prvim rezultatima istrage sebi oduzela život trovanjem u pomoćnom objektu na imanju svoje porodice. Policija za sada nema dokaza da je Lazarević počinio zločin i on će danas biti saslušan u vezi sa ubistvom, a prethodnih dana je inspektorima ispričao detalje odnosa sa Biljanom.  

- Ko je ubio Biljaninog muža  apsolutno mi nije poznato. Ja nisam učestvovao u tom zločinu. Zatečen sam i njenom smrću, a posebno saznanjem da me neko poveže sa ubistvom njenog supruga, odnosno da sam sa njom počinio zločin i posle njene smrti to otkrio policiji. To je nečija sumanuta izmišljotina - kazao je  Aleksandar Lazarević koji ne krije da je sa nesrećnom ženom bio u ljubavnoj vezi i da se povremeno viđao sa njom. 

Biljanin ljubavnik tvrdi da je u šoku i da je za njega pretežak zadatak da dokaže istinu. 

Foto: Facebook

Ivan i Biljana Stojanović

 

- Poslednji dani su mi pakleni i veliki su šok i za moje roditelje koji su me odgajali da budem pošten i vredan čovek. Mrcvarim se da dokažem da sam nevin. Splet okolnosti me povezao sa Biljanom i sa njom sam bio u stalnom kontaktu,a  povremeno smo se viđali. Pomagao sam joj koliko sam mogao i materijalno zbog troje dece koje je sama gajila. Govorila mi je da joj je muž u Rusiji, ali da imaju probleme u braku i da više nisu emotivo na istim talasnim dužinama. Ne znam kad su se posledni put videli, a ja sam nju vodeo pre desetak dana - ispričao je Lazarević za Republiku.

Iza nesrećnog bračnog para ostalo je troje dece devojka od 19 godina, devojčica stara 14 godina i dečak deset godina.  

Ničim nije nagoveštavala da će se ubiti

Ljubavnik Biljane u nedelju pronađene mrtve, nakon nekoliko dana potrage najbliže porodice kaže da nije primetio oscilacije u njenom ponašanju i da je bilo šta nagoveštavalo da ima neki veliki problem.

- Ponašala se uobičajeno. Nisam mogao ni da pretpostavim da će nauditi sebi. Čekam rezultate obdukcije da definitivno saznam kako je okončala život. Nisam bio na njenoj sahrani jer mi niko nije javio kada je zakazana- kazao je Lazarević.

Zabetonirani Ivan Stojanović poslednjih godina bio je na privremenom radu u Rusiji, pa je Biljana lako pravdala njegovo odsustvo i zbog toga se verovatno ranije nije otkrilo da je ubijen i zabetoniran.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading