Uplela u spletke i koleginicu! Biljana tražila od žene da se predstavlja kao Ivan i šalje poruke njenoj ćerki! Detalji gnusnog zločina kod Leskovca!

Autor:

Hronika

29.06.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna, pričaju kolege Biljane S., koja je zajedno sa ljubavnikom ubila i zabetonirala muža, a onda izvršila samoubistvo.

Uplela u spletke i koleginicu! Biljana tražila od žene da se predstavlja kao Ivan i šalje poruke njenoj ćerki! Detalji gnusnog zločina kod Leskovca!

Foto: Facebook

Biljana S.

Tužilaštvo u Leskovcu naložilo je odbukciju kako bi se utvrdilo da li je telo koje je pronađeno u fazi raspadanja juče u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo telo Ivana S. (40), supruga Biljane S. koja je pronađena mrtva dan ranije u toj kući.

- Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je reč o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da je muškarac nađen u buretu, a kako ne bi lako bio primećen prekriven je bio pločama od oplate.

Republika

Foto: Facebook

Ivan S.

 

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno Biljanino telo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

Sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako izvor, on sinoć i ispričao policiji.

- Ona je govorila da joj je muž na privremenom radu u Rusiji. Više od tri godine ga nismo videli. Verujte, svi smo u šoku - kaže jedan od meštana sela Veliko Trnjane.

Inače, ova žena je radila u fabrici "Aptiv", gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

- Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: "Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem"... Kao, da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila - navodi njena koleginica koja dodaje da su svi u fabrici sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija

 

- Govorila je da se muž čuje sa jednom od ćerki redovno, a devojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke - pričaju poznanici.

Interesantno je da ova žena na svom profilu na društvenim mrežama, sem fotografije sa bratom, decom i koleginicama nema ni jednu jedinu gotografiju sa suprugom.

Izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

U porodicama nastradalih šok. Još se nisu oporavili od smrti jednog člana, da bi saznali za još jeziviju smrt drugog najmilijeg. Razgovor sa novinarima su odbili.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading