UDES NA KONJARNIKU! Nevreme u Srbiji napravilo haos, stvaraju se gužve, padaju drveća! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.06.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar dva vozila u Beogradu.

UDES NA KONJARNIKU! Nevreme u Srbiji napravilo haos, stvaraju se gužve, padaju drveća! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/Ilustracija

Nevreme u Beograd

U Beogradu se tokom nevremena dogodio i žestok sudar dva automobila, od kojih je jedan bio taksi vozilo, preneo je Alo.

Udes se dogodio na Konjarniku, u Ustaničkoj ulici.

Republički hidrometeorološki zavod prethodno je izdao upozorenje da se u naredna dva sata širom Srbije očekuju pljuskovi i grmljavina.

Republika

Foto: Republika

Grmljavina

- U toku popodneva u većem delu Srbije nestabilno i mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom. U naredna dva sata suvo vreme će se zadržati na istoku Srbije i na jugu Banata. Plјuskovi i grmlјavine se očekuju i na području Beograda i to naročito u južnim delovima grada - piše u aktuelnoj najavi na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Meteorolozi su prethodno upozorili na vremenske neprilike u Vojvodini i brdsko-planinskim predelima južne odnosno jugozapadne i jugoistočne Srbije.

- Posle podne i uveče očekuje se lokalna pojava jakog plјuska sa gradom, olujnim vetrom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme - upozorava RHMZ.

U Zemunu je prekid saobraćaja zbog pada drveta, takođe nevreme koje je zahvatilo danas Novi Sad oko dvanaest sati polomilo je drvo u Ulici Bate Brkića na Novom naselju i uništilo automobil punto koji je bio parkiran ispod njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading