Komšije se boje da je zgrada UKLETA! Pre dečaka STUDENTKINJA POKUŠALA SAMOUBISTVO

Autor:

Hronika

19.06.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije tvrde da ovo nije prvi slučaj da je neko pao sa zgrade na Paliluli.

Komšije se boje da je zgrada UKLETA! Pre dečaka STUDENTKINJA POKUŠALA SAMOUBISTVO

Foto: ST/V. LUKIĆ

Trogodišnji dečak je danas oko 12 časova pao sa sedmog sprata zgrade na Paliluli. A komšije tvrde da je pre ovog slučaja studentkinja pokušala samoubistvo skokom sa pomenute zgrade. 

- Ovo nije prvi put da neko padne sa zgrade, samo što je u prethodnom slučaju studentkinja pokušala da izvrši samoubistvo. Ne poznajem ljude, ali je svakako strašno ovo što se dogodilo - rekla je komšinica, koja živi na šestom spratu.

Prema rečima očevidaca, odmah se nakon nesreće ispred zgrade stvorila dečakova baka, a onda je došao i deda.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Radica priča šta se desilo

Prolaznica koja se zadesila u momentu kada je dečak pao na pločnik, Radica Šarčević, navodi da su dete verovatno čuvali baka i deka.

- Deka je naišao i baka je počela da vrišti. Rekla je - ja sam zatvorila vrata, on je otvorio vrata, mali, i pao sa sedmog sprata. Najverovatnije je otvorio balkonska vrata. Strašno! Ovo je šok. Da sam ranije naišla, pao bi tačno ispred nas - navodi Šarčevićeva i dodaje da su dečaku poplavele ruke.

Dečaku su prvu pomoć pružili dežurni zdravstveni radnici iz obližnjeg Doma zdravlja, a potom je došla Hitna pomoć i odvezla ga na Urgentni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading