UHAPŠENA TROJICA DILERA! Velika akcija kruševačke policije: U iznajmljenom objektu u Ćićevcu proizvodili opojne droge!

Autor:

Hronika

12.06.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Kruševcu odredilo je zadržavanje 48 sati za osumnjičene zbog posedovanja opojnih droga, prenosi Informer.

UHAPŠENA TROJICA DILERA! Velika akcija kruševačke policije: U iznajmljenom objektu u Ćićevcu proizvodili opojne droge!

Foto: Shutterstock

Uhapšeni su S.Đ. (48), S.R. (52) iz Beograda i S.M. (56) iz okoline Kruševca. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u objektu koji su osumnjičeni iznajmili u Ćićevcu, pronašla saksije sa 504 stabljike za koje se sumnja da je indijska konoplja, ventilatore, UV lampe i drugu opremu - navode u Policijskoj upravi u Kruševcu. 

Njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu. 

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Laboratorija marihuane

Podsetimo, pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu su saslušani G. B. (36) ) i M. I. (39) kod kojih je pre dva dana pronađeno i zaplenjeno ukukpno pet kilograma amfetamina.

Na saslušanju su obojica iznela odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor.

Osumnnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su pregledom vozila kojim je upravlјao G. B, a suvozač bio M. I, pronašli oko dva kilograma amfetamina.

Pretresom stana u kome živi G. B. policijski službenici su pronašli još oko tri kilograma amfetamina i dve elektronske vagice.

Podsećamo da je prošle sedmice za samo tri dana zaplenjeno više od 80 kilograma narkotika i uhapšeno 7 osoba na teritoriji nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i da je po predlogu ovog tužilaštva svim osumnjičena sud odredio pritvor.

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading