SNIMAK JEZIVE NESREĆE KOD KRUŠEVCA! Uništeni automobili, jedna osoba POGINULA, dve povređene! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.05.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag S. (56) iz Kruševca vozač "dačija sandero" nastradao je kada u njegovo vozilo direkto udario automobiL marke "golf" kojim je upravljao D.R., (62) jeziva nesreća dogodila se jutros kod Kruševca

SNIMAK JEZIVE NESREĆE KOD KRUŠEVCA! Uništeni automobili, jedna osoba POGINULA, dve povređene! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/RTV Kruševac

Kako nezvanično saznajemo vozač "dačije sandero" preminuo je na licu mesta, dok je vozač "golfa" zadobio teške telesne povrede. U istoj nezgodi lake telesne povrde zadobili su putnica G.G. (42) i muškarac M.S. (40). Oboje su bili u "dačiji" s tim što je muškarac sedeo na mestu suvozača.

- Pretpostvalja se da je do sudara došlo tako što je vozač "golfa", koji se kretao iz smera Kruševca ka Blacu, neposredno pre sudara prešao u suprotnu traku i direktno udario u "dačiju". U "dačiji" su bila dva putnika koji su srećom lakše povređeni. Teške telesne povrede zadobio je vozač "golfa" i on je nakon nesreće prevezen u bolnicu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nakon sudara na terenu. kamere kruševačke televizije zabeležene su jezive scene uništenih automobila, koje svedoče o jačini sudara koji se dogodio.

Na snimku se vide delovi automobila rasuti po putu i oba automobila sa velikim oštećenjima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading