PREDAO SE UBICA IZ JAKOVA! Đuri stavljene lisice u podne!

Autor:

Hronika

31.05.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuvar Đura N. (23) osumnjičen da je u nedelju iz kalašinjikova ubio Vuka Jolovića (30) uhapšen je posle dva dana skrivanja.

PREDAO SE UBICA IZ JAKOVA! Đuri stavljene lisice u podne!

Foto: www.profimedia.rs/privatna arhiva

Đura N. (levo) ubio Vuka J. u Surčinu

Da podsetimo, Đura N. zapucao je na mladića ispred svoje kuće u Jakovu. Jolović je pao kao pokošen, a njegov brat Miloš M. stavio ga je u automobil i prevezao do Doma zdravlja u Surčinu, odakle je prebačen u Urgentni centar u kome je posle nekoliko sati i preminuo. Posle zločina, Đura N. je seo u svog golfa 4 i pobegao.

- Lisice na ruke stavljene su osumnjičenom oko podneva. Istragu o zločinu vodi policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu - rekao je izvor Kurira.

Kako nezvanično saznajemo, Đura N. sam je došao u policijsku stanicu u Surčinu i predao se.

Prethodno se Đura N. javio prijatelju ubijenog Vuka J.putem Instagrama gde mu je prvo poslao poruku "Pozovi me. Đura iz Jakova", a zatim i pokušao da ga pozove. Momak kome su pozivi upućeni nije odgovarao.

KAko smo ranije pisali, motiv zločina su, prema rečima izvora iz istrage, navodna dugovanja koja je Đura N. imao prema Vuku. 

Za sada je nejasno da li je kuvar od Vuka uzeo pozajmicu ili su ga reketirali iz njima znanih razloga. Pre izvesnog vremena Đura i njegov otac pobili su se sa Vukom u jednom poznatom lokalu u Jakovu, pa je policija otišla tamo i preuzela snimke sa kamera kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo - priča izvor Kurira i dodaje da je očigledno da su osumnjičeni i ubijeni bili u sukobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading