POZOVI ME, ĐURA IZ JAKOVA! Ubica zvao i slao poruke prijatelju izrešetanog pilota iz Surčina! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.05.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Instagram profila nepoznatog muškarca sinoć je prijatelju ubijenog Vuka J. stigla poruka koju navodno potpisuje Đura N., mladić osumnjičen za njegovo ubistvo koji je u bekstvu.

POZOVI ME, ĐURA IZ JAKOVA! Ubica zvao i slao poruke prijatelju izrešetanog pilota iz Surčina! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs/privatna arhiva

Đura N. (levo) ubio Vuka J. u Surčinu

Nakon što je u nedelju u večernjim časovima, kako se sumnja, ubio iz kalašnjikova ispred svoje kuće u Jakovu Vuka Jolovića, Nikolić se nalazi u bekstvu i policija za njim intenzivno traga. Sa njim, prema tvrdnjama, niko nije imao kontakt niti zna gde se krije. Blic je imao na uvid poruku koja je na Instagramu stigla prijatelju ubijenog Jolovića.

- Pozovi me, Đura iz Jakova - piše u poruci uz broj telefona, posle koje je usledio poziv preko iste aplikacije, na koji Jolovićev prijatelj nije odgovorio.

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

 

Ono što se zapaža jeste da profil sa kog je poruka stigla nije lažan. Podsetimo, Vuk Jolović je sa bratom i još trojicom prijatelja kobne večeri bio ispred kuće Đure Nikolića, među njima je došlo do svađe i fizičkog obračuna, nakon čega je Nikolić ušao u kuću, uzeo kalašnjikov i zapucao u Pravcu Jolovića. Njega su tri metka pogodila u stomak i od posledica ranjavanja je preminuo iste večeri u Urgentnom centru.

Šta je motiv ubistva nije utvrđeno, a pominju se tri mogućnosti. Prema prvoj, Jolović je došao da te večeri zapleni Nikolićev automobil zbog navodnog duga koji je imao prema njemu, prema drugoj Đura je, navodno, maltretirao nekog od Vukovih poznanika, pa je on došao da ga upozori. Prema trećoj verziji, Vuk i Đura su se pre nekog vremena potukli u jednom klubu u Jakovu, kada je u tuči, navodno, učestvovao i Đurin otac. Osumnjičenom za ubistvo se te večeri ispred kuće izgubio svaki trag, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading