VOZAČ ZORANA BABIĆA SE SAM JAVIO NA IZDRŽAVANJE KAZNE! Čeka ga četiri i po godine ROBIJE!

Autor:

Hronika

24.05.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dejan Stanojević, vozač Zorana Babića koji je bio vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije, sam se javio na izdržavanje kazne, saznaju "Novosti".

VOZAČ ZORANA BABIĆA SE SAM JAVIO NA IZDRŽAVANJE KAZNE! Čeka ga četiri i po godine ROBIJE!

Foto: youtube.com/Srbija Danas

Podsetimo, Drugi Osnovni sud u Beogradu izdao je naredbu policiji za dovođenje Dejana Stanojevića (38), vozača Koridrora Srbije koji je osuđen na četiri i po godine robije zbog teške nesreće na naplatnoj rampi u Doljevcu, na izdržavanje zatvorske kazne u KPZ Požarevac. On se, kako smo naveli, sam predao u KPZ.

Stanojević je, podsetimo, pravosnažno osuđen zbog nesreće u kojoj je 31. januara 2019. godine poginula Stanika Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, a pet osoba je teže i lakše povređeno, prenose Novosti.

Podsetimo, Stanojevića, vozača bivšeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića,  Osnovni sud u Nišu prvo je osudio na tri godine i 10 meseci zatvora, a zatim je Apelacioni sud preinačio presudu i osudio ga na 4 i po godine zatvora.

Nesrećna Stanika je sa sestrom i zetom krenula stricu na sahranu. Stanika je sedela na zadnjem sedištu „opela“, u koji je udarila „škoda“ tadašnjeg direktora „Koridora“.

Od siline udarca „astra“ se zakucala u „pasat“ koji je izlazio sa naplatne rampe, a koji je vozio Stanoje S. U „opelu“ pored Stanike nalazili su se njena sestra Mirjana A. i zet Zvonko koji su teško povređeni ali van životne opasnosti, kao i Stanoje S.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading