LEGIJA KRIJE DETE? Beograđanka tvrdi da je htela da dođe u zatvor s njihovim sinom!

Autor:

Hronika

22.05.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Ulemek odbio posetu i poručio sudiji da ne poznaje tu ženu i da ne želi da ga ona poseti ni sama ni sa detetom.

LEGIJA KRIJE DETE? Beograđanka tvrdi da je htela da dođe u zatvor s njihovim sinom!

Foto: www.profimedia.rs

Milorad Ulemek Legija (54), bivši komandant "crvenih beretki", osuđen na 40 godina za organizaciju i učestvovanje u ubistvu tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, potom na istu kaznu za otmice i ubistva "zemunskog klana", kao i na 40 godina za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj atentata na Vuka Draškovića u Budvi, s jednom ženom iz Beograda navodno ima sina, ali to krije čak i od najbližeg okruženja.

Žena, za koju se sumnja da je Legijina bivša partnerka, je posle njegovog hapšenja pokušavala da stupi u kontakt s njim i poseti ga u Centralnom zatvoru, gde je od predaje 2004. do slanja na izvršenje kazne u Zabelu 2010. bio u pritvoru.

Legijina navodna bivša je posetu htela da realizuje s detetom, u to vreme tinejdžerom, ali nije uspela u toj nameri jer je on to odbijao.

Ta žena je tvrdila da je s Legijom dobila sina mnogo pre nego je on upoznao nevenčanu suprugu Aleksandru Ivanović i s njom dobio ćerke. Nekoliko godina nakon Legijinog hapšenja dečak je imao 13 ili 14 godina i njegova majka je pisala molbu da ona i Legijin i njen sin dobiju dozvolu da ga posete. Legija je odbio tu priliku i poručio sudiji da ne poznaje tu ženu i da ne želi da ga ona poseti ni sama ni sa detetom. Verujem da je i kasnije pokušavala, ali na diskretan način, da upozna dete s ocem - ispričao je izvor Republike.

Nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije inače s nevenčanom suprugom Aleksandrom (48) za oko četiri godine, od 2000. do 2003, dobio je tri ćerke Minu, Nađu i Ivu i uprkos teškim okolnostima, ranije devojčice, sada već punoletne devojke, s ocem su održavale prisan kontakt i Legija je sve vreme upućen u njihove živote.

Inače, Milorad Ulemek je krajem prošle godine štrajkovao zbog pooštrenih mera u vreme pandemije koronavirusa. Međutim, ubrzo je najčuvaniji srpski zatvorenik smešten u posebnom odeljenju požarevačkog kazamata dobio na osnovu proširenog prava mogućnost da ga porodica posećuje čak i četiri puta mesečno po dva sata, bez posebnog nadzora stražara, da telefonira s kim hoće dva sata mesečno, čak i preko video-poziva. Legija svakodnevno ima pravo da provede van sobe dva sata u šetnji i isto toliko vremena u teretani, a na to još dva sata može da igra košarku i bavi se društveno-sportskim aktivnostima po izboru sa još nekoliko osuđenika.

Osvojio kumovu udovicu i prihvatio njihovog sina

Legijina draga koristi pravo da mužu olakša robiju i ide kod njega u ljubavne posete. Pored njihove tri ćerke, u posete kod Legije ide i Aleksandrin sin Luka (28), kojeg je dobila u braku sa Legijinim kumom Nebojšom Đorđevićem Šucom, koji je kišom metaka ubijen 12. oktobra 1996. dok se parkirao ispred kuće u Zemunu.

- Legija Luku tretira kao svog sina od prvog dana. Momak oca i ne pamti jer je ubijen kad je on imao dve godine. U toku puberteta Legija je tražio da ga Luka posećuje i mimo njegovih ćerki da bi mu pomogao kroz razgovor da lakše preboli adolescentske krize. Bodrio ga je da mora da ga menja i bude glava porodice i najjači oslonac majci i sestrama. Usmeravao ga je da bude snažan muškarac, ali da nikako ne ide očevim i njegovim putem nego da se posveti obrazovanju i vodi miran i uredan život - prepričava izvor Srpskog telegrafa.

Ćerka i sa novinarkom

Iz prvog braka sa kanadskom novinarkom srpskog porekla Majom Luković Legija ima ćerku Nikoliju. Ona je izrasla u pravu lepoticu, a u kontaktu je s ocem. Sada živi u Torontu, a u Beogradu je pohađala Britansku internacionalnu školu.

Prodali stan zbog školovanja dece

Sve tri Ulemekove naslednice koje je dobio sa Aleksandrom završile su francusku školu u Beogradu, dok je Aleksandrin sin išao takođe u privatnu školu na engleskom jeziku. Zbog njihovog školovanja Aleksandra je svojevremeno u dogovoru s Legijom prodala jednosoban stan u Herceg Novom, ali je kasnije kupila manji u Kotoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading