NA OVOG MONSTRUMA SU SVI ZABORAVILI: Serijski silovatelj strpljivo čeka da izađe iz zatvora u Padinskoj skeli

Autor:

Hronika

02.05.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, takozvani - "Alkatraz".

NA OVOG MONSTRUMA SU SVI ZABORAVILI: Serijski silovatelj strpljivo čeka da izađe iz zatvora u Padinskoj skeli

Foto: MUP Srbije

Saša Mega (42), jedan od najmonsrtuoznijih Srba, osuđen je na 20 godina zatvora u julu 2012. godine zbog četiri silovanja koja je počinio 2009. godine u Beogradu. Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, takozvani - "Alkatraz".

Inače, to je najteži zatvor u Srbiji, odnosno, tamo su osuđenici koji leže za najteža krivična dela i oni koji ne mogu da se uklope u okruženje sa ostalim robijašima.

Mega je odslužio pola svoje kazne i, dok je Srbija u suštini zaboravila na ovog monstruma, on strpljivo čeka da izađe napolje...

Saša je, podsetimo, poslednji put uhapšen zbog sumnje da je silovao četiri žene i pokušao jednu. Optužen je da je seksualno zlostavljao dve devojke u Deligradskoj i Hercegovačkoj ulici kod stanice, ženu na Dorćolu i jednu na Novom Beogradu. Priznao je i da je 19. decembra u naselju Braće Jerković napao jednu devojku, ali da ga je u toj nameri osujetio prolaznik.

Tada je najavio da će da se ubije u zatvoru, jer "zna šta ga tamo čeka".

Svoje žrtve je napadao pod dejstvom alkohola i narkotika. Stavljao im je nož pod grlo.

- Ja sam alkoholičar i narkoman. Na sve sam se navukao u zatvoru. Ne sećam se roditelja, ne znam gde mi je otac, majka mi je ubijena dok sam bio dete. Odrastao sam u domu u Zvečanskoj i hraniteljskoj porodici  - izjavio je Mega u policiji nakon što je uhapšen u decembru 2009. godine u vozu na liniji Beograd-Pančevo. Tada je krenuo kod brata koji živi u Pančevu, a kod sebe je imao nož koji je koristio nad žrtvama.

Saša Mega je, podsetimo, prvu žrtvu silovao kada je imao 17 godina. Upućen je u Kazneno-popravni dom u Kruševcu. Izašao je 1999. godine i ponovo je silovao. Potom je u 2004. godini na veoma grub i ponižavajući način silovao jednu ženu, za šta je osuđen na četiri godine. Čim je izašao iz zatvora, odmah je ponovo počeo da siluje, prenosi Telegraf.rs.

Silovao i u ćeliji u Zabeli?

Republika

Foto: youtube.com/paranormal5/printscreen

Zatvor Zabela

Z. M. je prijavio da ga je Mega u više navrata silovao krajem 2013. godine i početkom 2014. u zatvorskoj ćeliji u Zabeli.

- Rekao je da Saša izgleda zastrašujuće i da bi dobio batine od njega kad god bi mu se suprotstavio. Navodno, Z. M. nije ranije prijavio torturu jer se plašio cimerove osvete - rekao je pre 8 godina sagovornik iz istrage slučaja.

Mega je, kako smo gore naveli, prebačen iz Zabele u Padinsku Skelu 2014. godine i navodno je tek tada Z. M. prijavio da ga je Mega često zlostavljao u ćeliji i primoravao na oralni seks.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading