SLEDI DEPORTOVANJE? Beker iz ozoglašenog zatvora ide u "RAJ"!

Autor:

Sport

14.05.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki preokret oko izdržavanje kazne legendarnog nemačkog tenisera i bivšeg trenera Novaka Đokovića.

SLEDI DEPORTOVANJE? Beker iz ozoglašenog zatvora ide u "RAJ"!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker ispred suda u kravati sa bojama Vimbldona

Legendarni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker nalazi se u ozoglašenom zatvoru Vandsvort na izdržavanju kazne od dve i po godine.

Podsetimo, nekadašnji prvi reket sveta iza rešetaka je pošto je proglasio bankrot, a skrivao je imovinu u vrednosti od dva i po miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, možda se pojavilo svetlo na kraju tunela za trostrukog osvajača Vimbldona, a ona se zove deportacija!

Postoji opcija da Boris Beker bude deportovan u Nemačku, svoju domovinu, jer su zakoni blaži od zakona u Velikoj Britaniji, a njegov pravni tim računa i na umanjenje kazne, prenosi britanski "Express".

 

 

Kada govorimo o šansama da se nešto tako realizuje, kolege sa Ostrva daju tome veliki procentar jer osobe koje su u zatvoru duže od godinu dana često budu deportovani jer se veruje da "doprinose javnom dobru".

- On veruje da će tamo biti pušten do Božića jer u Nemačkoj imaju mnogo blaži pravosudni sistem - pišu engleski mediji i dodaju da bi Boris Beker mogao u Nemačkoj kaznu da služi u kućnom pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading